Logikus, hogy a teherautó manőverezése sokkal bonyolultabb, mint egy átlagos személygépjárműé. Ez a jármű méretének és a nehéz rakománynak köszönhető.

A teherautó sofőrjei gyakran balesetek áldozatai, amelyek első pillantásra rémisztőnek tűnnek.

Azokban az esetekben is, amikor a teherautó vezetője nem szenved balesetet, legalább az egoja sérül, hogy a vezetést, a manőverezést vagy a parkolást nem tudta olyan könnyedén kezelni, mint ahogy azt eltervezte.

A teherautó vezetője hibázott az áruházhoz való manőverezésnél

A teherautóval való manőverezés során bekövetkezett hibák veszélyeztetik az árut és a járművet is

Bár a teherautó vezetőjének sok tapasztalata van, gyakori jelenség, hogy néha hibázik a manőverezés során. Nem csak a teherautó károsodásának kockázata áll fenn, hanem magának a szállítmánynak is.

A kamionsofőr hátulról nekoccantott

Ez nagyon kellemetlen helyzet, amely mögött hiányos kilátás, vagy egyszerűen csak az a tény állhat, hogy a sofőr sietett és kapkodva reagált. Egyértelműen, az ilyen károk nem érik meg!

Parkolás túl szűk helyen

Egy szűk parkolóhelyre beparkolni művészet. Egy kezdő lehet, hogy segítséget igényelne egy másik személytől, aki kézzel irányítja, de a valóban minőségi technológia még jobb segítséget nyújthat.

Hogyan manőverezzünk teherautóval stressz nélkül

A fent említett balesetek elkerülése évek hosszú tapasztalatát és a vezető türelmét igényli. Azonban néha még az évek tapasztalata sem elegendő. A biztonsági funkciókba történő befektetés sokkal előnyösebb, amelyek segítenek ebben. Kínálatunkban megtalálhatók a minőségi és megbízható kamerák és a monitorok is a teherautókhoz.

A teherautóban lévő kameráknak köszönhetően elkerülheti az akadályokat az úton és a manőverezés során történő baleseteket. A teherautókban lévő kamerák hatékonyabbá teszik a raktárba történő behajtást, a teherautók közötti parkolást és még menet közben is nyomon követheti a halott szögeket. Ráadásul, ha nehéz manőverre van szükség, akkor a kamera segítségével ellenőrizheti a návsi belsejében lévő rakományt is.

A teherautók kamerákkal és monitorokkal való felszerelése valóban egyszerű

Az ajánlatunk között az Ön igényeinek és igényességének megfelelően választhat. A legnépszerűbb készlet az 7"-es vezeték nélküli teherautó monitorral és kamerákkal készlet, amelynek felszerelése valóban egyszerű, és legfeljebb 2 órát vesz igénybe. Ez a készlet nem csak az egyszerű telepítésnek, hanem a legstabilabb jelnek is köszönhetően kiérdemelte a legnagyobb népszerűséget a versenytársak között.

A monitor egyszerűen csatlakoztatható a permanens ACC áramforráshoz (az első kulcsfordításban), helyezze el a kamerákat a kívánt helyen és csatlakoztassa őket a legközelebbi áramforráshoz, amely szintén az ACC-hoz kapcsolódik. A kamerák együtt párosítódnak a monitorral, és amikor szeretné látni a kamera képét, egyszerűen kiválaszthatja a kamerát a monitor gombjával és stressz nélkül vezetheti a teherautóját.

Ha aggódsz a vezeték nélküli szett miatt, vagy nem lehet könnyen hozzáférni a járműben a kamerák áramforrásához, ajánljuk figyelmedbe kábelkameráink és monitorjaink kínálatát. Az kábelkamerák és monitorok egyszerűen telepíthetők. Csak a monitor van áram alatt, és vezetékkel megy közvetlenül a kamerába. Ami a kábeleket illeti, a legmagasabb minőségű árnyékolás és ellenállóság jellemzi őket, így semmiképp sem kell aggódnod az ábrázolás minőségéért akár 25 méteres távolságban is.

A kábelkészletek egyik előnye a kamerák automatikus indítása. Ha olyan monitort választasz, amelynek indítókábelei vannak, a kamerák maguktól irányíthatók a monitoron található gombok nélkül. Ha az indítókábelt a monitorból a tolatólámpa biztosítékcsatlakozójába csatlakoztatod, a kamera automatikusan megjelenik a monitoron, amikor a járművet hátramenetbe helyezed.

Igazán kevés kell ahhoz, hogy jelentősen növelje a biztonságot kamion vezetése közben. Ha nem tud dönteni, professzionális műszaki támogatásunk hosszú évek tapasztalatával készen áll nem csak a választás folyamatában, de a telepítés során is segíteni Önnek. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben a [email protected] címen, vagy telefonon a +36 205 00 94 61 számon, és szívesen segítünk Önnek.