menü
Kosár

Kamerák tehergépkocsikhoz, pótkocsikhoz (utánfutókhoz) és félpótkocsikhoz


SKU: Nagy felbontás / Széles látószögű felvétel / Ellenálló konstrukció / IR éjjellátás
A VESTYS ONE univerzális kamera már ránézésre is nagyon robusztus, ami a legnagyobb előnye. A kamerának lekerekített keményített üvege van, amelynek köszönhetően nem csak szélesebb látószöggel rendelkezik, hanem nagyobb az ütésállósága is, például az úttestről felrepülő kavicsokkal szemben, amelyek ..
22 490 Ft 28 570 Ft
Nettó:17 709 Ft
SKU: Nagy felbontás / Ellenálló konstrukció / IR éjszakai üzemmód
Mezőgazdasági gépekre kamera - Vestys Simple A VESTYS SIMPLE univerzális kamera különösen alkalmas parkoló-, ill. tolatókameraként kamionokhoz, lakókocsikhoz, autóbuszokhoz, munka- és mezőgazdasági gépekhez és járművekhez, valamint sürgősségi járművekhez is. A kamera nem csak ütésálló, hanem nagy m..
18 090 Ft
Nettó:14 244 Ft
SKU: RCA vagy 4-PIN csatlakozó / IR éjellátás / Ellenálló konstrukció
Mezőgazdasági gépekre kamera - Vestys Classic A klasszikus kivitelezésű, univerzális kamera tehergépjárművekhez alacsony ára ellenére is minőségi és ellenálló. Használható tolató- vagy megfigyelő kameraként kamionokban, transzporterekben, lakókocsikban, pótkocsikban (utánfutókban), félpótkocsikban,..
14 900 Ft 17 240 Ft
Nettó:11 732 Ft
SKU: Automatikusan zárható burkolat / IR éjszakai üzemmód / Ellenálló konstrukció
Kamera a burkolat automatikus bezárásával A VESTYS HIDE kamera esetében már nem kell azzal törődnie, hogy havas-e, párásítja-e víz, vagy portól szennyezett-e. Az automatikusan bezárható burkolatnak köszönhetően ezek a gondok már végérvényesen a múlté. A védőburkolat automatikusan kinyílik a kamera ..
39 590 Ft
Nettó:31 173 Ft
SKU: Két önállóan beállítható kamera / IR éjszakai üzemmód / Nagy felbontás
Vestys Duo tolatókamera A VESTYS DUO tolatókamera a két függetlenül mozgó optikának köszönhetően a járművezetőnek még nagyobb áttekintést kínál arról, hogy mi történik a jármű mögött. Ennek a duál kamerának a látóköre az első kamera esetében 170° és a második kamera esetében 120°. A kamera éjszaka ..
36 690 Ft
Nettó:28 890 Ft
SKU: VESTYS AHD vezeték nélküli készlet kiegészítéséhez / Egyszerű párosítás / Gyors kapcsolat / Széles látószögű felvétel
A VESTYS WideView 150 vezeték nélküli kamera teljesen kompatibilis a VESTYS AHD vezeték nélküli rendszerrel, amelyhez akár 4 ilyen kamera is csatlakoztatható. Az 150 fokos széles látószög lehetővé teszi a kamera számára, hogy nagyobb területet figyeljen meg a jármű körül, ezzel javítva a manőverezés..
27 950 Ft 35 590 Ft
Nettó:22 008 Ft
Vezeték nélküli 1 - 4 db. AHD kamera +  5″ / 7″ / 9″ Monitor szett Vezeték nélküli 1 - 4 db. AHD kamera +  5″ / 7″ / 9″ Monitor szett
AHD felbontás
SKU: Nagy AHD felbontás / Egyszerű vezérlés / Gyors összeköttetés / akár 4 kamera egyidejű csatlakoztatása
A kamera monitorhoz történő csatlakoztatására a járműben egyértelműen a legegyszerűbb megoldás a vezeték nélküli csatlakoztatás. Az olcsó szettek esetében ezt a vezeték nélküli jelet zavar vagy kiesés kísérheti, azonban az AHD vezeték nélküli szett esetében ez teljesen másképp van - a kép tiszta, st..
79 900 Ft 100 330 Ft
Nettó:62 913 Ft
SKU: Széles látószögű felvétel / Fém test
Vestys Mini kamera Olyan kamerát keres, amelynek igazán kis méretei, széles látószögű felvétele, jó minőségű képe és ellenálló konstrukciója van? A VESTYS Mini az igazi az Ön számára. Kis méretének és állítható konzoljának köszönhetően számos elhelyezési lehetőséggel rendelkezik és így a haszongépj..
17 600 Ft 21 370 Ft
Nettó:13 858 Ft
SKU: A holttér megfigyelése / konzol rudra / IR éjjellátás / Nagy felbontás
Vestys Round kamera A Vestys Round egy ellenálló univerzális kamera, amely annak köszönhetően, hogy egy speciális konzolra rögzíthető, rugalmasan állítható be. A kamera különféle helyzetekben rögzíthető és egyúttal szinte minden irányban forgatható. Sokoldalúságának köszönhetően használható pl. elü..
24 900 Ft 30 850 Ft
Nettó:19 606 Ft
SKU: Oldalsó megfigyelés / Ellenálló konstrukció / IR éjjellátás
Oldalkamera a történések megfigyeléséhez a jármű környezetében A Vestys Side oldalkamera alakjának és rögzítési módjának köszönhetően elsősorban a jármű oldalsó részének megfigyelésére szolgál. Ez azt jelenti, hogy nem csak a holtteret észleli, hanem növeli a biztonságot a jármű oldalsó részén is, ..
17 240 Ft
Nettó:13 575 Ft
SKU: Széles látószögű felvétel / IR éjszakai üzemmód
Oldalkamera ideális a jármű oldalsó részére való felszereléshez A VESTYS HIDE oldalkamera esetében már nem kell azzal törődnie, hogy havas-e, párásítja-e víz, vagy portól szennyezett-e. Az automatikusan bezárható burkolatnak köszönhetően ezek a gondok már végérvényesen a múlté. A védőburkolat autom..
22 490 Ft
Nettó:17 709 Ft
SKU: Beltéri kamera / Forgó konzol / IR éjszakai üzemmód
Vestys Inside beltéri kamera Már a kamera nevéből kitűnik, hogy elsősorban a gépjárművek belterébe tervezték és szánták. A Vestys Inside alkalmas kamera autóbuszokba, lakókocsikba, vagy raktérbe. Az autóbuszokban történő felhasználása valószínűleg a leghasznosabb, mivel a segítségével figyelheti a ..
18 690 Ft
Nettó:14 717 Ft
SKU: LED teljesítmény 8x3W / 1154 lumen / ellenálló konstrukció
Munkalámpa kamerával A VESTYS WORK egy minőségi kamera modern szenzorral és széles látószögű optikával, de egyúttal egy erős munkahely-megvilágító lámpa is, akár 1154 lumenes fényerőséggel, a 8 erős 3W LED modulnak köszönhetően. A lámpa 65°-os szóródással rendelkezik és képes megvilágítani, az akár..
41 390 Ft
Nettó:32 591 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)