menü
Kosár

Univerzális tolatókamerák

A rendszámtartóban elhelyezett tolatókamera mérete megegyezik az európai standardnak megfelelő rendszám alá tartozó standard alátét méretével. Rendszámtartóba épített tolatókamera, amely a gyenge fényviszonyok közötti jobb láthatóság érdekében LED diódás éjszakai üzemmóddal bővíthető, vagy dina..
12 330Ft 15 820Ft
Nettó:9 709Ft
Az UNI-METAL autós tolatókamera elegáns, szilárd, modern, kiváló minőségű CMOS-szenzorral szerelt, ennél a kameránál is lehetőség nyílik a dinamikus trajektóriával, vagy a segédmegvilágítással történő bővítésre is. A biztonságosabb tolatás érdekében a kamerába 8-LED segédfény is beépíthető, amely se..
9 680Ft 13 705Ft
Nettó:7 622Ft
Személy- és tehergépkocsik tolatókamera:A kamerák fogantyúit úgy tervezték, hogy minden típusú járműre felszerelhetők legyenekUNI-VAN MINI univerzális tolatókamera A UNI-VAN MINI univerzális tolatókamera a harmadik féklámpában 170°-os nagylátószögű optikával és éjszakai..
21 100Ft
Nettó:16 614Ft
A rendszámtartóba épített, parkolókamerával ellátott tolatószenzorokat lehetséges kiegészítő megvilágítással szállítjuk – beépített LED- diódákkal rendelkezhet, a jobb láthatóság érdekében, a tolatás során vagy nagyon gyenge fényviszonyok közt. A parkolókamerával ellátott tartó felbecsülhetetlen elő..
20 370Ft 25 870Ft
Nettó:16 039Ft
A UNI-CUBE parkolókamera egy gazdaságos, univerzális kamera. A UNI-CUBE parkolókamera dinamikus trajektóriákkal bővíthető, amelyek megkönnyítik a parkolást, a parkolóvonalak kiforgatása segítségével. A kamerát csavaros csuklóba rögzítették, amellyel a kamera a kívánt látószögbe állítható. A UNI-CUBE..
11 550Ft
Nettó:9 094Ft
SKU: A karosszériák egyenes felületeihez alkalmas
Az UNI-DRILL parkolókamera alkalmas az egyenes és enyhén ferde karosszériájú járművek számára. Előnye, hogy kicsi és széles, akár 150°-os látószöggel rendelkezik. A kínálatunkban szerepel az UNI-DRILL parkolókamera segédfénnyel történő, kibővített változata is, 8-LED segítségével, amelyek segítenek ..
7 670Ft 8 390Ft
Nettó:6 039Ft
Az UNI-SENSOR tolatóradar, tolatókamerával, használható személygépjárművek, valamint kisteherautók, lakókocsik és mikrobuszok számára. A kamera 170°-os, széles látószögű optikával rendelkezik, valamint éjjellátással, amit két világító LED-dióda biztosít, amelyek segítenek az út megvilágításában. Az ..
14 760Ft
Nettó:11 622Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)

Az univerzális tolatókamerák minden személy-, haszon- vagy tehergépjárműre felszerelhetők