menü
Kosár

Egyéb tolatókamera tartozékok

SKU: hibajelentés megszüntetése RCD330-hoz
Ezt a relét a parkolókamerából érkező videojel késleltetésére használják a hátramenet kikapcsolása után. Ez a relé a tolatókamera tápellátására használható bármilyen autóban a parkolás megkönnyítése érdekében, azonban egyes autórádióknál abból az okból is szükséges, hogy ne jelenjen meg hibaüzenet...
4 470Ft
Nettó:3 725Ft
A zavarszűrő a kamera által közvetített képhibák megszüntetésére szolgál az autó beindítása után. Egyes járműmodellek esetében beindításkor zavar vagy (a-storno) jelvesztés lép fel, amelyet az alternátorból származó instabil feszültség okoz, mégpedig többnyire a tolatólámpához való csatlakozás eseté..
2 940Ft
Nettó:2 450Ft
A CANBUS ellenállás adapter LED izzókhoz megszünteti az Ön autójának a kiégett izzóról szóló hibajelentését, abban az esetben, ha Ön az eredeti szálas izzót LED izzóval helyettesítette (irányjelzők, féklámpák, ködlámpák, rendszámvilágítás, stb. ...). Ez a berendezés egy kiegészítő ellenállás elvén m..
1 170Ft
Nettó:975Ft
Egyszerű 2A feszültségátalakító 9V – 36V-os bemenettel és 12V-os kimenettel az elektronika csatlakoztatásához a járműben. Például tolatókamerák és monitorok beszereléséhez használják kamionokban, autóbuszokban, lakókocsikban, valamint ipari technika beszereléséhez. BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS: Nyomat..
2 940Ft
Nettó:2 450Ft
Az autós feszültségátalakítót akkor használják, ha egy 12V-os tápfeszültségű berendezést kell a jármű 24 V feszültségű elektromos áramkörébe csatlakoztatni (kamionok, ipari gépek és járművek). VÁSÁRLÁS ELŐTT: Abban az esetben, ha Ön nem biztos a termék kiválasztásában, forduljon műszaki támoga..
5 580Ft
Nettó:4 650Ft
SKU: feszültségátalakító 12V-ról 5V-ra
Az autós feszültségátalakítót olyan készülékek csatlakoztatására használják, amelyeket 5 V-os tápellátásra terveztek, az autó elektromos áramköréhez. Az adapter mini USB csatlakozóval van felszerelve, a kényelmes csatlakoztatás érdekében, pl. navigácókhoz, tolatókamerákhoz és az autó egyéb elektromo..
4 470Ft
Nettó:3 725Ft
Az adapter átalakítja az NTSC jelet PAL-ra és fordítva, a PAL-t NTSC-re. A csomagolás USB tápkábelt is tartalmaz az autó elektromos áramköréhez való csatlakoztatáshoz. Az átalakító az USB csatlakozásnak köszönhetően nem csak autóban használható, hanem mindenütt, ahol szükség van rá. A PAL-NTSC jel á..
7 950Ft
Nettó:6 625Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)