menü
Kosár

Tolatóradar

SKU: fekete, ezüst
A tolatóradar a tárgytól mért távolság numerikus megjelenítésével egészíti ki a tolatókamerából érkező képet a monitoron, valamint hangjelzéssel a parkolás során. A tolatóradarnak a tolatókamerával történő összekapcsolása után a képernyőn megjelenik a kamerából érkező kép, a tárgytól mért távolság g..
8 970Ft
Nettó:7 475Ft
A rendszámtartóba épített, parkolókamerával ellátott tolatószenzorokat lehetséges kiegészítő megvilágítással szállítjuk – beépített LED- diódákkal rendelkezhet, a jobb láthatóság érdekében, a tolatás során vagy nagyon gyenge fényviszonyok közt. A parkolókamerával ellátott tartó felbecsülhetetlen elő..
19 250Ft 24 450Ft
Nettó:16 042Ft
Az UNI-SENSOR tolatóradar, tolatókamerával, használható személygépjárművek, valamint kisteherautók, lakókocsik és mikrobuszok számára. A kamera 170°-os, széles látószögű optikával rendelkezik, valamint éjjellátással, amit két világító LED-dióda biztosít, amelyek segítenek az út megvilágításában. Az ..
13 950Ft
Nettó:11 625Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

A tolatóradar hangjelzéssel figyelmezteti a járművezetőt a tárgytól mért távolságra. A tolatóradar beköthető önállóan vagy a monitorhoz is, a tolatókamerával együtt. A monitorhoz csatlakoztatott tolatóradar automatikusan kezdi megjeleníteni az objektumtól mért távolságot és hangjelzéssel figyelmezteti Önt. A tolatóradar beszerelése gyors és egyszerű.