menü
Kosár

Kamerák mezőgazdasági járművekhez és gépekhez

SKU: Nagy felbontás / Ellenálló konstrukció / IR éjszakai üzemmód
Mezőgazdasági gépekre kamera - Vestys Simple A VESTYS SIMPLE univerzális kamera különösen alkalmas parkoló-, ill. tolatókameraként kamionokhoz, lakókocsikhoz, autóbuszokhoz, munka- és mezőgazdasági gépekhez és járművekhez, valamint sürgősségi járművekhez is. A kamera nem csak ütésálló, hanem nagy m..
18 090 Ft
Nettó:14 244 Ft
SKU: RCA vagy 4-PIN csatlakozó / IR éjellátás / Ellenálló konstrukció
Mezőgazdasági gépekre kamera - Vestys Classic A klasszikus kivitelezésű, univerzális kamera tehergépjárművekhez alacsony ára ellenére is minőségi és ellenálló. Használható tolató- vagy megfigyelő kameraként kamionokban, transzporterekben, lakókocsikban, pótkocsikban (utánfutókban), félpótkocsikban,..
11 500 Ft 17 240 Ft
Nettó:9 055 Ft
SKU: Automatikusan zárható burkolat / IR éjszakai üzemmód / Ellenálló konstrukció
Kamera a burkolat automatikus bezárásával A VESTYS HIDE kamera esetében már nem kell azzal törődnie, hogy havas-e, párásítja-e víz, vagy portól szennyezett-e. Az automatikusan bezárható burkolatnak köszönhetően ezek a gondok már végérvényesen a múlté. A védőburkolat automatikusan kinyílik a kamera ..
28 800 Ft 36 190 Ft
Nettó:22 677 Ft
SKU: Két önállóan beállítható kamera / IR éjszakai üzemmód / Nagy felbontás
Vestys Duo tolatókamera A VESTYS DUO tolatókamera a két függetlenül mozgó optikának köszönhetően a járművezetőnek még nagyobb áttekintést kínál arról, hogy mi történik a jármű mögött. Ennek a duál kamerának a látóköre az első kamera esetében 170° és a második kamera esetében 120°. A kamera éjszaka ..
25 200 Ft 36 690 Ft
Nettó:19 843 Ft
SKU: Nagy AHD felbontás / Egyszerű vezérlés / Gyors összeköttetés / akár 4 kamera egyidejű csatlakoztatása
A kamera monitorhoz történő csatlakoztatására a járműben egyértelműen a legegyszerűbb megoldás a vezeték nélküli csatlakoztatás. Az olcsó szettek esetében ezt a vezeték nélküli jelet zavar vagy kiesés kísérheti, azonban az AHD vezeték nélküli szett esetében ez teljesen másképp van - a kép tiszta, st..
64 600 Ft 82 200 Ft
Nettó:50 866 Ft
SKU: Széles látószögű felvétel / Fém test
Vestys Mini kamera Olyan kamerát keres, amelynek igazán kis méretei, széles látószögű felvétele, jó minőségű képe és ellenálló konstrukciója van? A VESTYS Mini az igazi az Ön számára. Kis méretének és állítható konzoljának köszönhetően számos elhelyezési lehetőséggel rendelkezik és így a haszongépj..
17 600 Ft 21 370 Ft
Nettó:13 858 Ft
SKU: A holttér megfigyelése / konzol rudra / IR éjjellátás / Nagy felbontás
Vestys Round kamera A Vestys Round egy ellenálló univerzális kamera, amely annak köszönhetően, hogy egy speciális konzolra rögzíthető, rugalmasan állítható be. A kamera különféle helyzetekben rögzíthető és egyúttal szinte minden irányban forgatható. Sokoldalúságának köszönhetően használható pl. elü..
21 600 Ft 30 850 Ft
Nettó:17 008 Ft
SKU: Oldalsó megfigyelés / Ellenálló konstrukció / IR éjjellátás
Oldalkamera a történések megfigyeléséhez a jármű környezetében A Vestys Side oldalkamera alakjának és rögzítési módjának köszönhetően elsősorban a jármű oldalsó részének megfigyelésére szolgál. Ez azt jelenti, hogy nem csak a holtteret észleli, hanem növeli a biztonságot a jármű oldalsó részén is, ..
21 050 Ft 28 670 Ft
Nettó:16 575 Ft
SKU: Széles látószögű felvétel / IR éjszakai üzemmód
Oldalkamera ideális a jármű oldalsó részére való felszereléshez A VESTYS HIDE oldalkamera esetében már nem kell azzal törődnie, hogy havas-e, párásítja-e víz, vagy portól szennyezett-e. Az automatikusan bezárható burkolatnak köszönhetően ezek a gondok már végérvényesen a múlté. A védőburkolat autom..
17 900 Ft 22 490 Ft
Nettó:14 094 Ft
SKU: LED teljesítmény 8x3W / 1154 lumen / ellenálló konstrukció
Munkalámpa kamerával A VESTYS WORK egy minőségi kamera modern szenzorral és széles látószögű optikával, de egyúttal egy erős munkahely-megvilágító lámpa is, akár 1154 lumenes fényerőséggel, a 8 erős 3W LED modulnak köszönhetően. A lámpa 65°-os szóródással rendelkezik és képes megvilágítani, az akár..
25 200 Ft 37 750 Ft
Nettó:19 843 Ft
SKU: Gyors összekötés / Minőségi kép / Infra éjszakai üzemmód
Ez az SD felbontású vezeték nélküli szett alacsony ára ellenére is nagyon jó képminőséggel rendelkezik. Az átviteli távolság a monitor és a kamera között nyílt terepen akár 100m. A kamera infra éjszakai üzemmóddal van felszerelve, amelynek köszönhetően a kép tiszta csökkent fényviszonyok közö..
46 600 Ft
Nettó:36 693 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)

Kamerák mezőgazdasági járművekhez, mint például traktorokhoz, kombájnokhoz, vetőgépekhez és különféle mezőgazdasági gépekhez. Tolatókamerák, folyamatosan figyelő kamerák, környezetfigyelő kamerák, holttérfigyelő kamerák, munkakamerák és egyebek, IR világítással vagy AHD felbontásban is.