menü
Kosár

Kamerák mezőgazdasági járművekhez és gépekhez

SKU: AHD 720p / Nagy felbontás / Ellenálló konstrukció / IR éjszakai üzemmód
A VESTYS SIMPLE univerzális kamera különösen alkalmas parkoló-, ill. tolatókameraként kamionokhoz, lakókocsikhoz, autóbuszokhoz, munka- és mezőgazdasági gépekhez és járművekhez, valamint sürgősségi járművekhez is. A kamera nem csak ütésálló, hanem nagy mértékben víz-, por- és hőálló. A kamerában beé..
20 500Ft
Nettó:17 083Ft
SKU: Kompakt méretek / IR éjjellátás / Nagy felbontás
A VESTYS ONE Mini kamera kis méretei ellenére is sok szempontból egy szinten van nagyobb testvéreivel, ill. A nagyobb méretű kamerákkal. Bővelkedik a legmodernebb technológiákban és különösen alkalmas arra, hogy olyan helyekre szereljék fel, ahol nincs elég tér egy klasszikus méretű kamera elhelyezé..
21 180Ft
Nettó:17 650Ft
SKU: RCA vagy 4-PIN csatlakozó / IR éjellátás / Ellenálló konstrukció
A klasszikus kivitelezésű, univerzális kamera tehergépjárművekhez alacsony ára ellenére is minőségi és ellenálló. Használható tolató- vagy megfigyelő kameraként kamionokban, transzporterekben, lakókocsikban, pótkocsikban (utánfutókban), félpótkocsikban, munka- és építőipari gépekben és járművekben. ..
16 290Ft
Nettó:13 575Ft
SKU: Automatikusan zárható burkolat / IR éjszakai üzemmód / Ellenálló konstrukció
A VESTYS HIDE kamera esetében már nem kell azzal törődnie, hogy havas-e, párásítja-e víz, vagy portól szennyezett-e. Az automatikusan bezárható burkolatnak köszönhetően ezek a gondok már végérvényesen a múlté. A védőburkolat automatikusan kinyílik a kamera bekapcsolásakor és automatikusan becsukódik..
34 200Ft
Nettó:28 500Ft
SKU: Két önállóan beállítható kamera / IR éjszakai üzemmód / Nagy felbontás
A VESTYS DUO tolatókamera a két függetlenül mozgó optikának köszönhetően a járművezetőnek még nagyobb áttekintést kínál arról, hogy mi történik a jármű mögött. Ennek a duál kamerának a látóköre az első kamera esetében 170° és a második kamera esetében 120°. A kamera éjszaka is kitűnő láthatósággal r..
34 680Ft
Nettó:28 900Ft
SKU: Széles látószögű felvétel / Fém test / Mikrofon
Olyan kamerát keres, amelynek igazán kis méretei, széles látószögű felvétele, jó minőségű képe és ellenálló konstrukciója van? A VESTYS Mini az igazi az Ön számára. Kis méretének és állítható konzoljának köszönhetően számos elhelyezési lehetőséggel rendelkezik és így a haszongépjárművekhez való legu..
20 190Ft
Nettó:16 825Ft
SKU: A holttér megfigyelése / konzol rudra / IR éjjellátás / Nagy felbontás
A VESTYS ROUND egy ellenálló univerzális kamera, amely annak köszönhetően, hogy egy speciális konzolra rögzíthető, rugalmasan állítható be. A kamera különféle helyzetekben rögzíthető és egyúttal szinte minden irányban forgatható. Sokoldalúságának köszönhetően használható pl. elülső kameraként (a tör..
29 150Ft
Nettó:24 292Ft
SKU: Oldalsó megfigyelés / Ellenálló konstrukció / IR éjjellátás
A VESTYS SIDE kamera alakjának és rögzítési módjának köszönhetően elsősorban a jármű oldalsó részének megfigyelésére szolgál. Ez azt jelenti, hogy nem csak a holtteret észleli, hanem növeli a biztonságot a jármű oldalsó részén is, vezetés közben. A kamera ellenálló fém testtel és keményített üveggel..
19 890Ft 27 090Ft
Nettó:16 575Ft
SKU: Széles látószögű felvétel / IR éjszakai üzemmód
A WIDE Side kamera ideális a jármű oldalsó részére való felszereléshez, ill. az oldalsó és holtterek megfigyeléséhez vezetés közben. Legyen szó egy hosszú pótkocsiról, vagy egy rövidebb lakókocsiról, minden járművezető egyértelműen értékelni fogja az oldalsó részek megfigyelését közvetlenül a monito..
21 270Ft
Nettó:17 725Ft
SKU: LED teljesítmény 8x3W / 1154 lumen / ellenálló konstrukció
A VESTYS WORK egy minőségi kamera modern szenzorral és széles látószögű optikával, de egyúttal egy erős munkahely-megvilágító lámpa is, akár 1154 lumenes fényerőséggel, a 8 erős 3W LED modulnak köszönhetően. A lámpa 65°-os szóródással rendelkezik és képes megvilágítani, az akár 45m-es távolságra lév..
35 670Ft
Nettó:29 725Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)

Kamerák mezőgazdasági járművekhez, mint például traktorokhoz, kombájnokhoz, vetőgépekhez és különféle mezőgazdasági gépekhez. Tolatókamerák, folyamatosan figyelő kamerák, környezetfigyelő kamerák, holttérfigyelő kamerák, munkakamerák és egyebek, IR világítással vagy AHD felbontásban is.