menü
menü
Kosár

Kamerák mezőgazdasági járművekhez és gépekhez

UPC: Nagy felbontás / Széles látószögű felvétel / Ellenálló konstrukció / IR éjjellátás
A VESTYS ONE univerzális kamera már ránézésre is nagyon robusztus, ami a legnagyobb előnye. A kamerának lekerekített keményített üvege van, amelynek köszönhetően nem csak szélesebb látószöggel rendelkezik, hanem nagyobb az ütésállósága is, például az úttestről felrepülő kavicsokkal szemben, amelyek ..
27 600 Ft 30 000 Ft
Nettó ár:21 732 Ft
Részletek
UPC: Nagy felbontás / Ellenálló konstrukció / IR éjszakai üzemmód
Mezőgazdasági gépekre kamera - Vestys Simple A VESTYS SIMPLE univerzális kamera különösen alkalmas parkoló-, ill. tolatókameraként kamionokhoz, lakókocsikhoz, autóbuszokhoz, munka- és mezőgazdasági gépekhez és járművekhez, valamint sürgősségi járművekhez is. A kamera nem csak ütésálló, hanem nagy..
18 090 Ft
Nettó ár:14 244 Ft
Részletek
UPC: WiFi csatlakozás telefonhoz/táblagéphez, alkalmazással
Vezeték nélküli VESTYS Solar Mobil tolatókamera: A VESTYS Solar Mobil tolatókamerát egyszerűen csatlakoztathatja Android vagy iOS operációs rendszerű mobileszközéhez (telefon, táblagép, Android rádió) a Google Play-en vagy az Appstore-ban ingyenesen elérhető Joytrip alkalmazás segítségével. A kam..
70 000 Ft
Nettó ár:55 118 Ft
Részletek
UPC: RCA vagy 4-PIN csatlakozó / IR éjellátás / Ellenálló konstrukció
Mezőgazdasági gépekre kamera - Vestys Classic A klasszikus kivitelezésű, univerzális kamera tehergépjárművekhez alacsony ára ellenére is minőségi és ellenálló. Használható tolató- vagy megfigyelő kameraként kamionokban, transzporterekben, lakókocsikban, pótkocsikban (utánfutókban), félpótkocsikba..
17 240 Ft
Nettó ár:13 575 Ft
Részletek
UPC: Automatikusan zárható burkolat / IR éjszakai üzemmód / Ellenálló konstrukció
Kamera a burkolat automatikus bezárásával A VESTYS HIDE kamera esetében már nem kell azzal törődnie, hogy havas-e, párásítja-e víz, vagy portól szennyezett-e. Az automatikusan bezárható burkolatnak köszönhetően ezek a gondok már végérvényesen a múlté. A védőburkolat automatikusan kinyílik a kamer..
39 590 Ft
Nettó ár:31 173 Ft
Részletek
UPC: 5" / 7" / 9" monitor, nagy felbontás, napelemes töltés, mágneses rögzítés, 1 - 4 kamera egyidejűleg
Az AHD vezeték nélküli napelemes szett használható pl. a következőkhöz: A kamera és a monitor gyors áthelyezése a járművek között A rakomány be- és kirakodásának nyomon követése A kamera áthelyezése a járművel végzett munka közben Tolatási segítség Holttér figyelés Elülső parkolás ..
104 000 Ft
Nettó ár:81 890 Ft
Részletek
UPC: WS-005 vezeték nélküli szetthez / AHD felbontás / Egyszerű párosítás
VESTYS Solar vezeték nélküli tolatókamera: VESTYS Solar kamera vezeték nélküli Wifi szetthez napelemes töltésselamelyhez összesen akár 4 napelemes kamerát csatlakoztathatunk, beépített akkumulátorral, 12 - 24 órás élettartammal. A csomag tartalmaz egy USB-C végű adaptert és egy szivargyújtó adapt..
46 000 Ft
Nettó ár:36 220 Ft
Részletek
UPC: Automatikusan záródó fedél / IR éjszakai mód / Tartós konstrukció / 4-PIN kimenet
VESTYS W-HIDE nagylátószögű kamera automatikus fedélzárással Az automatikus fedélzárással rendelkező VESTYS W-HIDE nagylátószögű kamera ideális megoldás teherautók vagy munkagépek vezetői számára. Ennek a kamerának a legfontosabb jellemzője a burkolat automatikus zárása, amely hatékonyan védi a k..
42 000 Ft
Nettó ár:33 071 Ft
Részletek
UPC: Két önállóan beállítható kamera / IR éjszakai üzemmód / Nagy felbontás
Vestys Duo tolatókamera A VESTYS DUO tolatókamera a két függetlenül mozgó optikának köszönhetően a járművezetőnek még nagyobb áttekintést kínál arról, hogy mi történik a jármű mögött. Ennek a duál kamerának a látóköre az első kamera esetében 170° és a második kamera esetében 120°. A kamera éjszak..
36 690 Ft
Nettó ár:28 890 Ft
Részletek
UPC: Kis méret / IR LED / Mikrofon / Standard felbontás / 4-PIN kimenet
VESTYS ONE Mini kamera teherautókhoz és haszongépjárművekhez Kis méretei ellenére a VESTYS ONE Mini kamera sok szempontból összehasonlítható a nagyobb kamerákkal. Tele van a legmodernebb technológiákkal és különösen alkalmas olyan helyekre történő telepítésre, ahol nincs elég hely egy szabványos ..
62 Ft
Nettó ár:49 Ft
Részletek
UPC: VESTYS AHD vezeték nélküli készlet kiegészítéséhez / Egyszerű párosítás / Gyors kapcsolat / Széles látószögű felvétel
A VESTYS WideView 150 vezeték nélküli kamera teljesen kompatibilis a VESTYS AHD vezeték nélküli rendszerrel, amelyhez akár 4 ilyen kamera is csatlakoztatható. Az 150 fokos széles látószög lehetővé teszi a kamera számára, hogy nagyobb területet figyeljen meg a jármű körül, ezzel javítva a manőverezés..
35 590 Ft 35 590 Ft
Nettó ár:28 024 Ft
Részletek
UPC: Nagy AHD felbontás / Egyszerű vezérlés / Gyors összeköttetés / akár 4 kamera egyidejű csatlakoztatása
A kamera monitorhoz történő csatlakoztatására a járműben egyértelműen a legegyszerűbb megoldás a vezeték nélküli csatlakoztatás. Az olcsó szettek esetében ezt a vezeték nélküli jelet zavar vagy kiesés kísérheti, azonban az AHD vezeték nélküli szett esetében ez teljesen másképp van - a kép tiszta, st..
79 900 Ft 100 330 Ft
Nettó ár:62 913 Ft
Részletek
UPC: Széles látószögű felvétel / Fém test
Vestys Mini kamera Olyan kamerát keres, amelynek igazán kis méretei, széles látószögű felvétele, jó minőségű képe és ellenálló konstrukciója van? A VESTYS Mini az igazi az Ön számára. Kis méretének és állítható konzoljának köszönhetően számos elhelyezési lehetőséggel rendelkezik és így a haszongé..
17 600 Ft 21 370 Ft
Nettó ár:13 858 Ft
Részletek
UPC: A holttér megfigyelése / konzol rudra / IR éjjellátás / Nagy felbontás
Vestys Round kamera A Vestys Round egy ellenálló univerzális kamera, amely annak köszönhetően, hogy egy speciális konzolra rögzíthető, rugalmasan állítható be. A kamera különféle helyzetekben rögzíthető és egyúttal szinte minden irányban forgatható. Sokoldalúságának köszönhetően használható pl. e..
24 900 Ft 30 850 Ft
Nettó ár:19 606 Ft
Részletek
UPC: Oldalsó megfigyelés / Ellenálló konstrukció / IR éjjellátás
Oldalkamera a történések megfigyeléséhez a jármű környezetében A Vestys Side oldalkamera alakjának és rögzítési módjának köszönhetően elsősorban a jármű oldalsó részének megfigyelésére szolgál. Ez azt jelenti, hogy nem csak a holtteret észleli, hanem növeli a biztonságot a jármű oldalsó részén is..
23 600 Ft 30 000 Ft
Nettó ár:18 583 Ft
Részletek
UPC: Széles látószögű felvétel / IR éjszakai üzemmód
Oldalkamera ideális a jármű oldalsó részére való felszereléshez A VESTYS W-Side oldalkamera esetében már nem kell azzal törődnie, hogy havas-e, párásítja-e víz, vagy portól szennyezett-e. Az automatikusan bezárható burkolatnak köszönhetően ezek a gondok már végérvényesen a múlté. A védőburkolat a..
22 490 Ft
Nettó ár:17 709 Ft
Részletek
UPC: LED teljesítmény 8x3W / 1154 lumen / ellenálló konstrukció
Munkalámpa kamerával A VESTYS WORK egy minőségi kamera modern szenzorral és széles látószögű optikával, de egyúttal egy erős munkahely-megvilágító lámpa is, akár 1154 lumenes fényerőséggel, a 8 erős 3W LED modulnak köszönhetően. A lámpa 65°-os szóródással rendelkezik és képes megvilágítani, az ak..
26 400 Ft
Nettó ár:20 787 Ft
Részletek
Tételek: 1 - 17 / 17 (1 oldal)

Kamerák mezőgazdasági járművekhez, mint például traktorokhoz, kombájnokhoz, vetőgépekhez és különféle mezőgazdasági gépekhez. Tolatókamerák, folyamatosan figyelő kamerák, környezetfigyelő kamerák, holttérfigyelő kamerák, munkakamerák és egyebek, IR világítással vagy AHD felbontásban is. Az ajánlatban megfelelő monitorokat talál a kiválasztott kamerához egyszerű csatlakoztatással.