menü
Kosár

Kamerák sürgősségi járművekhez

SKU: harmadik féklámpával nem felszerelt járművekhez
Harmadik féklámpába integrált tolatókamera lakókocsikhoz, kisteherautókhoz, sürgősségi és egyéb járművekhez, amelyeknek nincs gyári harmadik féklámpájuk. Ez a kamera a legnépszerűbbek közé tartozik, főleg amiatt a lehetőség miatt, hogy a jármű harmadik féklámpával egészíthető ki. A harmadik ..
44 350Ft 52 390Ft
Nettó:34 921Ft
SKU: Kompakt méretek / IR éjjellátás / Nagy felbontás
A VESTYS ONE Mini kamera kis méretei ellenére is sok szempontból egy szinten van nagyobb testvéreivel, ill. A nagyobb méretű kamerákkal. Bővelkedik a legmodernebb technológiákban és különösen alkalmas arra, hogy olyan helyekre szereljék fel, ahol nincs elég tér egy klasszikus méretű kamera elhelyezé..
22 390Ft
Nettó:17 630Ft
SKU: RCA vagy 4-PIN csatlakozó / IR éjellátás / Ellenálló konstrukció
A klasszikus kivitelezésű, univerzális kamera tehergépjárművekhez alacsony ára ellenére is minőségi és ellenálló. Használható tolató- vagy megfigyelő kameraként kamionokban, transzporterekben, lakókocsikban, pótkocsikban (utánfutókban), félpótkocsikban, munka- és építőipari gépekben és járművekben. ..
17 240Ft
Nettó:13 575Ft
SKU: Automatikusan zárható burkolat / IR éjszakai üzemmód / Ellenálló konstrukció
A VESTYS HIDE kamera esetében már nem kell azzal törődnie, hogy havas-e, párásítja-e víz, vagy portól szennyezett-e. Az automatikusan bezárható burkolatnak köszönhetően ezek a gondok már végérvényesen a múlté. A védőburkolat automatikusan kinyílik a kamera bekapcsolásakor és automatikusan becsukódik..
36 190Ft
Nettó:28 496Ft
SKU: Két önállóan beállítható kamera / IR éjszakai üzemmód / Nagy felbontás
A VESTYS DUO tolatókamera a két függetlenül mozgó optikának köszönhetően a járművezetőnek még nagyobb áttekintést kínál arról, hogy mi történik a jármű mögött. Ennek a duál kamerának a látóköre az első kamera esetében 170° és a második kamera esetében 120°. A kamera éjszaka is kitűnő láthatósággal r..
36 690Ft
Nettó:28 890Ft
SKU: Széles látószögű felvétel / Fém test / Mikrofon
Olyan kamerát keres, amelynek igazán kis méretei, széles látószögű felvétele, jó minőségű képe és ellenálló konstrukciója van? A VESTYS Mini az igazi az Ön számára. Kis méretének és állítható konzoljának köszönhetően számos elhelyezési lehetőséggel rendelkezik és így a haszongépjárművekhez való legu..
21 370Ft
Nettó:16 827Ft
SKU: A holttér megfigyelése / konzol rudra / IR éjjellátás / Nagy felbontás
A VESTYS ROUND egy ellenálló univerzális kamera, amely annak köszönhetően, hogy egy speciális konzolra rögzíthető, rugalmasan állítható be. A kamera különféle helyzetekben rögzíthető és egyúttal szinte minden irányban forgatható. Sokoldalúságának köszönhetően használható pl. elülső kameraként (a tör..
30 850Ft
Nettó:24 291Ft
SKU: Oldalsó megfigyelés / Ellenálló konstrukció / IR éjjellátás
A VESTYS SIDE kamera alakjának és rögzítési módjának köszönhetően elsősorban a jármű oldalsó részének megfigyelésére szolgál. Ez azt jelenti, hogy nem csak a holtteret észleli, hanem növeli a biztonságot a jármű oldalsó részén is, vezetés közben. A kamera ellenálló fém testtel és keményített üveggel..
21 050Ft 28 670Ft
Nettó:16 575Ft
SKU: Széles látószögű felvétel / IR éjszakai üzemmód
A WIDE Side kamera ideális a jármű oldalsó részére való felszereléshez, ill. az oldalsó és holtterek megfigyeléséhez vezetés közben. Legyen szó egy hosszú pótkocsiról, vagy egy rövidebb lakókocsiról, minden járművezető egyértelműen értékelni fogja az oldalsó részek megfigyelését közvetlenül a monito..
22 490Ft
Nettó:17 709Ft
SKU: LED teljesítmény 8x3W / 1154 lumen / ellenálló konstrukció
A VESTYS WORK egy minőségi kamera modern szenzorral és széles látószögű optikával, de egyúttal egy erős munkahely-megvilágító lámpa is, akár 1154 lumenes fényerőséggel, a 8 erős 3W LED modulnak köszönhetően. A lámpa 65°-os szóródással rendelkezik és képes megvilágítani, az akár 45m-es távolságra lév..
37 750Ft
Nettó:29 724Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)

Kamerák a sürgősségi járművek, mint például mentőautók, tűzoltóautók, rendőrautók, páncélozott járművek és egyebek valamennyi típusához. Tolatókamera,holttérfigyelő kamera, környezetfigyelő kamera, beltéri kamera és egyéb kamerák, AHD felbontásban is.