menü
Kosár

Adapterek és redukciók tolatókamerákhoz, gyári autórádiókhoz, kijelzőkhöz, navigációkhoz

Adapterek a tolatókamerának gyári autórádióval, kijelzővel, monitorral, média- vagy navigációs rendszerrel történő összekötéséhez. Az egyszerű összekötés biztosítja a tolatókamera gyors és minőségi beszerelését a jelenlegi rendszer károsodása nélkül.

SKU: Škoda, VW, Seat
Kábel a tolatókamerának gyári monitorhoz való csatlakoztatására, Škoda, Volkswagen és Seat járművekben. Az ADP-010 adaptertől eltérően ezt az adaptert abban az esetben használják, ha a csatlakozóba már más funkciók vannak csatlakoztatva, tehát ennek az adapternek a segítségével nem veszíti el a..
8 390 Ft
Nettó:6 606 Ft
SKU: univerzális FAKRA RCA
Fakra RCA redukció a tolatókamerának, videólejátszóknak vagy tévékészülékeknek gyári monitorhoz való csatlakoztatására, a következő márkákhoz: Audi, Ford, Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen és Volvo . Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábel..
4 220 Ft
Nettó:3 323 Ft
SKU: Ford Focus Mk4 + Sync 3
Kábelezés a tolatókamerának a Ford Focus Mk4 kiválasztott típusai gyári Sync 3 rendszerével való összekötéséhez. A kábelkötegbe épített RCA csatlakozó segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából érkező kép automatikusan megjelenik ..
11 190 Ft
Nettó:8 811 Ft
A tolatókamera gyári rendszerhez való csatlakoztatására szolgáló redukció Ford s 5" járművekhez FORD NAV MFD LOW monitorral. Ennek az adapternek segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A tolatókamerából érkező kép automatikusan megjelenik a gyári&n..
8 980 Ft
Nettó:7 071 Ft
SKU: Fiat és Mitsubishi MY 2013 – 2018
A tolatókamera gyári monitorhoz való csatlakoztatására szolgáló redukciós adapter Fiat és Mitsubishi járművekhez, 2013 – 2018 modellévekkel. Ennek az adapternek segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A monitor szervizmenüjében aktiválhatja és áll..
6 790 Ft
Nettó:5 346 Ft
SKU: Sync 2, Sync 3
RCA redukciós adapter a Ford személygépjárművekhez vagy Ford kisteherautókhoz való tolatókamerák gyári Sync 2 vagy Sync 3 rendszerrel való összekötésére. A kábelkötegbe épített RCA csatlakozó segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamer..
14 400 Ft 18 590 Ft
Nettó:11 339 Ft
SKU: Honda 8" i-MID (érintés nélküli)
Redukció a tolatókamerának a 8"-os i-MID monitorral rendelkező Honda járművek gyári rendszeréhez való csatlakoztatásához. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatikusan a gyári kij..
8 390 Ft
Nettó:6 606 Ft
A tolatókamera Jeep Wrangler járművek gyári rendszeréhez való csatlakoztatására szolgáló RCA redukciós adapter. Ennek az RCA csatlakozónak a segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A tolatókamerából érkező kép automatikusan megjelenik a gyári ..
6 860 Ft
Nettó:5 402 Ft
A tolatókamera gyári monitorhoz való csatlakoztatására szolgáló redukció Mazda járművekhez, 2006 – 2014 modellévekkel. Ennek az adapternek segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A tolatókamerából érkező kép megjelenik a gyári kijelzőn hátrame..
7 620 Ft
Nettó:6 000 Ft
SKU: MZD navigációval vagy anélkül, BOSE vagy más gyártó
Redukció a tolatókamerának a Mazda járművek gyári kijelzőjéhez való csatlakoztatásához. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatikusan a gyári kijelzőn jelenik meg, hátramen..
10 160 Ft
Nettó:8 000 Ft
Redukció a tolatókamerának gyári Media Nav és Media Nav Evolution rendszerhez való csatlakoztatásához (Renault, Dacia, Opel). Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatikusan a gyári ..
8 390 Ft
Nettó:6 606 Ft
SKU: X-Touch, X-Nav
Redukció a tolatókamerának gyári X-Touch és X-Nav monitorhoz való csatlakoztatásához, Toyota Aygo, Peugeot 108 és Citroen C1 járművekhez. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatik..
6 790 Ft
Nettó:5 346 Ft
Redukció a tolatókamerának gyári monitorhoz való csatlakoztatásához, Škoda, Volkswagen és Seat járművekben. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatikusan a gyári kijelzőn jel..
4 220 Ft
Nettó:3 323 Ft
SKU: Subaru MY 2006 - 2013
Redukció a tolatókamerának gyári Subaru kijelzőhöz való csatlakoztatásához a 2006 – 2013 modellévek számára. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatikusan a gyári kijelzőn jelenik meg,..
5 690 Ft
Nettó:4 480 Ft
SKU: Toyota MFD GEN5 és GEN6 navigációval
A tolatókamera navigációs rendszerrel ellátott, MFD GEN5 és GEN6 típusú Toyota járművek gyári multifunkciós rendszeréhez való csatlakoztatására szolgáló redukció. Ennek az adapternek a segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A tolatókamerából érkez..
6 790 Ft
Nettó:5 346 Ft
A tolatókamera gyári kijelzőhöz való csatlakoztatására szolgáló redukció Suzuki járművekhez, 2012 – 2019 modellévekkel. Ennek az adapternek segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A kábelt a Garmin vagy Suzuki SLDA gyári monitor egységének hát..
6 790 Ft
Nettó:5 346 Ft
SKU: Touch, Touch Go, Touch Go Plus, SD Navi, Bespoke
Redukció a tolatókamerának gyári rendszerhez való csatlakoztatásához, Toyota (Touch, Touch Go, Touch Go Plus) Subaru (SD Navi) és Scion (Bespoke) járművekhez. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából szárma..
8 390 Ft
Nettó:6 606 Ft
SKU: Toyota GEN5 / GEN6
A tolatókamera gyári rendszerhez való csatlakoztatására szolgáló redukció Toyota GEN5 és GEN6 járművekhez. Ennek az adapternek segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A tolatókamerából érkező kép automatikusan megjelenik a gyári kijelzőn hátra..
10 470 Ft
Nettó:8 244 Ft
SKU: Toyota Touch 2, Touch 2 Go, Touch 2 Go Plus, Entune 2.0, Link
A tolatókamerának Toyota Touch 2, Touch 2 Go, Touch 2 Go Plus, Entune 2.0 és Link gyári rendszerhez való csatlakoztatására szolgáló redukció. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatiku..
8 660 Ft
Nettó:6 819 Ft
Redukció a tolatókamerának gyári, navigáció nélküli Nissan Audio rendszerrel való összekötéséhez. Ennek az adapternek a segítségével a tolatókamerát a kábelezés károsodása nélkül fogja tudni csatlakoztatni a járműben. A tolatókamerából érkező kép automatikusan megjelenik a gyári kijelzőn hátram..
13 690 Ft
Nettó:10 780 Ft
Tételek: 1 - 20 / 26 (2 oldal)