menü
Kosár

Monitorok és WiFi

Ha az Ön autójában nincs beépített monitor, akkor a tolatókameráinkat az általunk kínált valamelyik monitorhoz csatlakoztathatja, esetleg kiegészítheti vezeték nélküli WiFi-szettel is, az egyszerűbb beszerelés érdekében. 
A monitorok és a WiFi a kínálatunkban szereplő összes tolatókamerával kompatibilisek.

A visszapillantó tükörben található monitor, 4,3" átlóméretű kijelzővel, alkalmas az általunk kínált összes tolatókamerához, vagy az összes analóg (RCA) kimenettel rendelkező kamerához. A visszapillantó tükörben található monitor egyszerűen beszerelhető az eredeti visszapillantó tükörre történő rögz..
13 950Ft
Nettó:11 625Ft
A visszapillantó tükörben található monitor, 5" átlóméretű kijelzővel, alkalmas az általunk kínált összes tolatókamerához, vagy az összes analóg (RCA) kimenettel rendelkező kamerához. A visszapillantó tükörben található monitor egyszerűen beszerelhető az eredeti visszapillantó tükörre történő rögzít..
17 550Ft
Nettó:14 625Ft
A tolatókamerák számára ajánlott 4.3" átlóméretű, billenthető monitor nagyon praktikus és egy kézzel kezelhető. Behajtása után az autóban alig foglal helyet. Hatékonysága abban rejlik, hogy Önnek nem kell mindig oda néznie, ahová tolat, s ezért ilyen esetben nem is kell kinyitnia. Csak akkor ny..
14 350Ft
Nettó:11 958Ft
A tolatókamerák számára ajánlott 5" átlóméretű, billenthető monitor nagyon praktikus és egy kézzel kezelhető. Behajtása után az autóban alig foglal helyet. Hatékonysága abban rejlik, hogy Önnek nem kell mindig oda néznie, ahová tolat, s ezért ilyen esetben nem is kell kinyitnia. Csak akkor nyis..
16 550Ft
Nettó:13 792Ft
A standard állványos autós monitor 4,3" átlómérettel, kiváló minőségű kijelzővel és videóbemenetekkel rendelkezik a parkolókamera, vagy DVD lejátszó számára. A monitort az autó műszerfalára ragaszthatja, egy erős kétoldalas szalag segítségével, vagy egyszerűen rátapaszthatja az üvegre egy tapadókoro..
13 550Ft
Nettó:11 292Ft
A standard állványos autós monitor 5" átlómérettel, kiváló minőségű kijelzővel és videóbemenetekkel rendelkezik a parkolókamera, vagy DVD lejátszó számára. A monitort az autó műszerfalára ragaszthatja, egy erős kétoldalas szalag segítségével, vagy egyszerűen rátapaszthatja az üvegre egy tapadókorong..
15 450Ft
Nettó:12 875Ft
Az autós állványos monitor 7"-os kijelzőmérettel, elég nagy felülettel rendelkezik ahhoz, hogy érvényesülhessen a kisteherautókban, tehergépkocsikban, autóbuszokban, vagy a munkagépekben. A magas felbontás biztosítja, hogy Ön a hátsó, vagy az elülső kamera segítségével mindent remek minőségben látha..
20 950Ft
Nettó:17 458Ft
A WiFi-szett biztosítja a vezeték nélküli átvitelt a tolatókamera és a járműben elhelyezett monitor között, anélkül, hogy át kellene húzni a kábelezést az egész járművön keresztül. A vezeték nélküli WiFi-szett elsősorban pótkocsikba, lakókocsikba, valamint személygépkocsikba való gyors beszereléshez..
10 950Ft
Nettó:9 125Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)