menü
Kosár

Monitorok és WiFi személygépjárművekhez

Ha az Ön autójában nincs beépített monitor, akkor a tolatókameráinkat az általunk kínált valamelyik monitorhoz csatlakoztathatja, esetleg kiegészítheti vezeték nélküli WiFi-szettel is, az egyszerűbb beszerelés érdekében. 
A monitorok és a WiFi a kínálatunkban szereplő összes tolatókamerával kompatibilisek.

SKU: RCA bemenet két kamerához / Az eredeti tükörre rögzíthető / Funkciók a menüben
A visszapillantó tükörben található monitor, 5" átlóméretű kijelzővel, alkalmas az általunk kínált összes tolatókamerához, vagy az összes analóg (RCA) kimenettel rendelkező kamerához. A visszapillantó tükörben található monitor egyszerűen beszerelhető az eredeti visszapillantó tükörre történő rögzít..
17 550Ft
Nettó:14 625Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Az eredeti tükörre rögzíthető
A visszapillantó tükörben található monitor, 4,3" átlóméretű kijelzővel, alkalmas az általunk kínált összes tolatókamerához, vagy az összes analóg (RCA) kimenettel rendelkező kamerához. A visszapillantó tükörben található monitor egyszerűen beszerelhető az eredeti visszapillantó tükörre történő rögz..
13 950Ft
Nettó:11 625Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Műszerfalra ragasztható vagy üvegre tapasztható
A standard állványos autós monitor 5" átlómérettel, kiváló minőségű kijelzővel és videóbemenetekkel rendelkezik a parkolókamera, vagy DVD lejátszó számára. A monitort az autó műszerfalára ragaszthatja, egy erős kétoldalas szalag segítségével, vagy egyszerűen rátapaszthatja az üvegre egy tapadókorong..
15 450Ft
Nettó:12 875Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Műszerfalra ragasztható vagy üvegre tapasztható
A standard állványos autós monitor 4,3" átlómérettel, kiváló minőségű kijelzővel és videóbemenetekkel rendelkezik a parkolókamera, vagy DVD lejátszó számára. A monitort az autó műszerfalára ragaszthatja, egy erős kétoldalas szalag segítségével, vagy egyszerűen rátapaszthatja az üvegre egy tapadókoro..
13 550Ft
Nettó:11 292Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Billenő funkció nyomógomb segítségével
A tolatókamerák számára ajánlott 5" átlóméretű, billenthető monitor nagyon praktikus és egy kézzel kezelhető. Behajtása után az autóban alig foglal helyet. Hatékonysága abban rejlik, hogy Önnek nem kell mindig oda néznie, ahová tolat, s ezért ilyen esetben nem is kell kinyitnia. Csak akkor nyis..
16 550Ft
Nettó:13 792Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Billenő funkció nyomógomb segítségével
A tolatókamerák számára ajánlott 4.3" átlóméretű, billenthető monitor nagyon praktikus és egy kézzel kezelhető. Behajtása után az autóban alig foglal helyet. Hatékonysága abban rejlik, hogy Önnek nem kell mindig oda néznie, ahová tolat, s ezért ilyen esetben nem is kell kinyitnia. Csak akkor ny..
14 350Ft
Nettó:11 958Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Felfogatási lehetőség az eredeti tükörre / Nagy kijelző
A visszapillantó tükörben található monitor 7“ átmérőjű kijelzővel használható az általunk kínált összes tolatókamerához. A visszapillantó tükörben található monitor felszerelése egyszerű, mivel egy rugalmas tartó segítségével felhelyezhető az eredeti visszapillantó tükörre. A kábelek szintén e..
19 770Ft
Nettó:16 475Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Felfogatás az eredeti tükör helyére
A 4,3“-os LCD monitorral ellátott visszapillantó tükör használható az általunk kínált összes tolatókamerához. A minőségi tükörfelülettel rendelkező visszapillantó tükör helyettesíti az eredeti tükröt a járműben és egyszerűen felszerelhető, mivel kicserélhető az eredeti visszapillantó tükörre eg..
19 770Ft 25 800Ft
Nettó:16 475Ft
SKU: hatótávolság 10m
A WiFi-szett biztosítja a vezeték nélküli átvitelt a tolatókamera és a járműben elhelyezett monitor között, anélkül, hogy át kellene húzni a kábelezést az egész járművön keresztül. A vezeték nélküli WiFi-szett elsősorban pótkocsikba, lakókocsikba, valamint személygépkocsikba való gyors beszereléshez..
10 950Ft
Nettó:9 125Ft
SKU: hatótávolság 100m
A WiFi szett biztosítja a vezeték nélküli átvitelt a tolatókamera és a monitor között, amely a járműben van elhelyezve, anélkül, hogy át kellene húznia a kábelezést a járművön keresztül. A tolatókamerákhoz való WiFi szett beszerelése egyszerű a mellékelt utasítás segítségével akár egy hobbi ezermest..
17 490Ft
Nettó:14 575Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)