menü
Kosár

Monitorok és WiFi személygépjárművekhez

Ha az Ön autójában nincs beépített monitor, akkor a tolatókameráinkat az általunk kínált valamelyik monitorhoz csatlakoztathatja, esetleg kiegészítheti vezeték nélküli WiFi-szettel is, az egyszerűbb beszerelés érdekében. 
A monitorok és a WiFi a kínálatunkban szereplő összes tolatókamerával kompatibilisek.

SKU: RCA bemenet két kamerához / Az eredeti tükörre rögzíthető / Funkciók a menüben
A visszapillantó tükörben lévő monitor előnyei:univerzális elhelyezés minden visszapillantó tükörre teljes értékű visszapillantó tükörként szolgál a monitor azonnali bekapcsolása hátramenetbe kapcsoláskor nagy felbontás választható kedvező árMonitor a visszapillant..
20 590 Ft
Nettó:16 213 Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Az eredeti tükörre rögzíthető
A visszapillantó tükörben található monitor, 4,3" átlóméretű kijelzővel, alkalmas az általunk kínált összes tolatókamerához, vagy az összes analóg (RCA) kimenettel rendelkező kamerához. A visszapillantó tükörben található monitor egyszerűen beszerelhető az eredeti visszapillantó tükörre történő rögz..
16 290 Ft
Nettó:12 827 Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Műszerfalra ragasztható vagy üvegre tapasztható
A billenthető monitor előnyei:kompakt méret elhelyezés a szélvédőn tapadókorong segítségével ragasztással történő elhelyezés a műszerfalon a monitor azonnali bekapcsolása hátramenetbe kapcsoláskor nagy felbontás választható kedvező árÁllványos autós monitor tola..
18 080 Ft
Nettó:14 236 Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Műszerfalra ragasztható vagy üvegre tapasztható
A standard állványos autós monitor 4,3" átlómérettel, kiváló minőségű kijelzővel és videóbemenetekkel rendelkezik a parkolókamera, vagy DVD lejátszó számára. A monitort az autó műszerfalára ragaszthatja, egy erős kétoldalas szalag segítségével, vagy egyszerűen rátapaszthatja az üvegre egy tapadókoro..
15 860 Ft
Nettó:12 488 Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Billenő funkció nyomógomb segítségével
A billenthető monitor előnyei:kompakt méret ragasztással történő elhelyezés a műszerfalon egy gombbal történő felnyitás a monitor azonnali bekapcsolása hátramenetbe kapcsoláskor nagy felbontás választható kedvező árBillenthető autós monitor tolatókamerákhoz Az ..
19 390 Ft
Nettó:15 268 Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Billenő funkció nyomógomb segítségével
A tolatókamerák számára ajánlott 4.3" átlóméretű, billenthető monitor nagyon praktikus és egy kézzel kezelhető. Behajtása után az autóban alig foglal helyet. Hatékonysága abban rejlik, hogy Önnek nem kell mindig oda néznie, ahová tolat, s ezért ilyen esetben nem is kell kinyitnia. Csak akkor ny..
16 860 Ft
Nettó:13 276 Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Felfogatási lehetőség az eredeti tükörre / Nagy kijelző
Monitor a visszapillantó tükörben tolatókamerákhoz A visszapillantó tükörben található monitor 7“ átmérőjű kijelzővel használható az általunk kínált összes tolatókamerához. A visszapillantó tükörben található monitor felszerelése egyszerű, mivel egy rugalmas tartó segítségével felhelyezhető az..
23 190 Ft
Nettó:18 260 Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Felfogatás az eredeti tükör helyére
A 4,3“-os LCD monitorral ellátott visszapillantó tükör használható az általunk kínált összes tolatókamerához. A minőségi tükörfelülettel rendelkező visszapillantó tükör helyettesíti az eredeti tükröt a járműben és egyszerűen felszerelhető, mivel az eredeti visszapillantó tükör helyére helyezhet..
23 190 Ft 27 500 Ft
Nettó:18 260 Ft
SKU: hatótávolság 10m
A WiFi szett vezeték nélküli átvitelt biztosít a tolatókamera és a járműben elhelyezett monitor között, anélkül, hogy vezetéket kellene húzni a járművön keresztül. A tolatókamerákhoz való WiFi szettek beszerelése egyszerű és a mellékelt utasítás segítségével egy laikus is gond nélkül el tudja végezn..
12 860 Ft
Nettó:10 126 Ft
SKU: hatótávolság 100m
A WiFi szett segítségével Ön vezeték nélkül kötheti össze a tolatókamerát a járműben elhelyezett monitorral, anélkül, hogy vezetéket kellene húzni a járművön keresztül. A WiFi szettet egyszerűen szerelheti be a részletes utasításnak köszönhetően, amely a csomag része. Ez a WiFi szett alkalmas az öss..
18 490 Ft
Nettó:14 559 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)