menü
Kosár

Monitorok és WiFi szettek haszongépjárművekhez

SKU: Nagy felbontás / 4-PIN bemenetek 2 kamerához / Megvilágított érintőgombok
A VESTYS AHD 6,2“ monitor a viszonylag kis mérete miatt főleg olyan járművekbe megfelelő, amelyekben korlátozott hely van az elhelyezéshez. Mérete ellenére a kép kiváló minőségű, nagy felbontású. A monitor vitathatatlan előnye az egyszerű és intuitív vezérlés, érintőgombok segítségével. A monitornak..
41 100Ft
Nettó:34 250Ft
SKU: Nagy felbontás / 4-PIN bemenetek 3 kamerához / Megvilágított nyomógombok
Ez a haszongépjárművekhez való monitorok kategóriájának legkeresettebb monitora 7 colos képátlóval rendelkezik, tehát majdnem 18cm. E monitor előnye az ideális méretén kívül az, hogy 3 AHD felbontású kamera is csatlakoztatható hozzá és ezek között gyors az átkapcsolás. A vezérlése egyszerű és intuit..
42 870Ft
Nettó:35 725Ft
SKU: Nagy felbontás / Több kamera egyidejű megjelenítése / 4-PIN bemenetek 4 kamerához
Ha egy kameránál többet szeretne beszerezni, akkor javasoljuk, hogy mérlegelje az osztott képernyő funkcióval rendelkező monitor vásárlását. A kamerák megjelenítése során ezen a monitoron a képernyő felosztásának többféle módjából választhat. Ez a legkeresettebb monitor a haszongépjárművekhez, melyn..
46 290Ft
Nettó:38 575Ft
SKU: Nagy felbontás / 4-PIN bemenetek 3 kamerához / Távirányítás
A monitor képátlómérete 9 hüvelyk, tehát majdnem 23cm, ami nagy előny a kamerából érkező kép megfigyelésekor közepes és nagyobb távolságból. Ehhez a monitorhoz 3 AHD felbontású kamera csatlakoztatható. A kamerákból érkező képet többféle módon gyorsan átkapcsolhatja. A vezérlése egyszerű és intuitív ..
57 240Ft
Nettó:47 700Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Az eredeti tükörre rögzíthető / Funkciók a menüben
A visszapillantó tükörben található monitor, 5" átlóméretű kijelzővel, alkalmas az általunk kínált összes tolatókamerához, vagy az összes analóg (RCA) kimenettel rendelkező kamerához. A visszapillantó tükörben található monitor egyszerűen beszerelhető az eredeti visszapillantó tükörre történő rögzít..
17 550Ft
Nettó:14 625Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Műszerfalra ragasztható vagy üvegre tapasztható
A standard állványos autós monitor 5" átlómérettel, kiváló minőségű kijelzővel és videóbemenetekkel rendelkezik a parkolókamera, vagy DVD lejátszó számára. A monitort az autó műszerfalára ragaszthatja, egy erős kétoldalas szalag segítségével, vagy egyszerűen rátapaszthatja az üvegre egy tapadókorong..
15 450Ft
Nettó:12 875Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / A kamera fordított kép funkciója / Távvezérlés
Az autós állványos monitor 7"-os kijelzőmérettel, elég nagy felülettel rendelkezik ahhoz, hogy érvényesülhessen a kisteherautókban, tehergépkocsikban, autóbuszokban, vagy a munkagépekben. A magas felbontás biztosítja, hogy Ön a hátsó, vagy az elülső kamera segítségével mindent remek minőségben látha..
20 950Ft
Nettó:17 458Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Billenő funkció nyomógomb segítségével
A tolatókamerák számára ajánlott 5" átlóméretű, billenthető monitor nagyon praktikus és egy kézzel kezelhető. Behajtása után az autóban alig foglal helyet. Hatékonysága abban rejlik, hogy Önnek nem kell mindig oda néznie, ahová tolat, s ezért ilyen esetben nem is kell kinyitnia. Csak akkor nyis..
16 550Ft
Nettó:13 792Ft
SKU: Gyors összekötés / Minőségi jel / Infra éjszakai üzemmód / 1-2 kamerához
Ez a vezeték nélküli szett alacsony ára ellenére nagyon jó minőségű képet biztosít. Az átviteli távolság a monitor és a kamera között nyílt terepen akár 100m. A kamera infra éjszakai üzemmóddal van felszerelve, amelynek köszönhetően a kép tiszta csökkent fényviszonyok között is. A monitor átm..
66 000Ft
Nettó:55 000Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Felfogatási lehetőség az eredeti tükörre / Nagy kijelző
A visszapillantó tükörben található monitor 7“ átmérőjű kijelzővel használható az általunk kínált összes tolatókamerához. A visszapillantó tükörben található monitor felszerelése egyszerű, mivel egy rugalmas tartó segítségével felhelyezhető az eredeti visszapillantó tükörre. A kábelek szintén e..
19 770Ft
Nettó:16 475Ft
SKU: hatótávolság 10m
A WiFi-szett biztosítja a vezeték nélküli átvitelt a tolatókamera és a járműben elhelyezett monitor között, anélkül, hogy át kellene húzni a kábelezést az egész járművön keresztül. A vezeték nélküli WiFi-szett elsősorban pótkocsikba, lakókocsikba, valamint személygépkocsikba való gyors beszereléshez..
10 950Ft
Nettó:9 125Ft
SKU: hatótávolság 100m
A WiFi szett biztosítja a vezeték nélküli átvitelt a tolatókamera és a monitor között, amely a járműben van elhelyezve, anélkül, hogy át kellene húznia a kábelezést a járművön keresztül. A tolatókamerákhoz való WiFi szett beszerelése egyszerű a mellékelt utasítás segítségével akár egy hobbi ezermest..
17 490Ft
Nettó:14 575Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)

Monitorok kamerákhoz, lakókocsik, kamionok, transzporterek, autóbuszok, munkajárművek és egyebek számára. Széles választék, minőségi és ellenálló kivitelezés, képrögzítés, különféle méretek és felbontások nagyszerű árakon.