menü
Kosár

Monitorok és WiFi szettek haszongépjárművekhez

SKU: Standard vagy Nagy felbontás / Bemenet két kamerához / Távvezérlés
A 7 hüvelyk (17,78cm) nagyságú autós állványos monitor elég nagy kijelzővel rendelkezik ahhoz, hogy érvényesülni tudjon kisteherautókban, tehergépjárművekben, autóbuszokban vagy munkagépekben is. Ennek a monitornak az előnye az egyszerű és variábilis elhelyezési lehetőség, vagy a műszerfalra egy két..
24 590 Ft
Nettó:19 362 Ft
SKU: Nagy felbontás / 4-PIN bemenetek 3 kamerához / Megvilágított nyomógombok
Ez a haszongépjárművekhez való monitorok kategóriájának legkeresettebb monitora 7 colos képátlóval rendelkezik, tehát majdnem 18cm. E monitor előnye az ideális méretén kívül az, hogy 3 AHD felbontású kamera is csatlakoztatható hozzá és ezek között gyors az átkapcsolás. A vezérlése egyszerű és intuit..
49 990 Ft
Nettó:39 362 Ft
SKU: Nagy felbontás / Több kamera egyidejű megjelenítése / 4-PIN bemenetek 4 kamerához
Ha egy kameránál többet szeretne beszerezni, akkor javasoljuk, hogy mérlegelje az osztott képernyő funkcióval rendelkező monitor vásárlását. A kamerák megjelenítése során ezen a monitoron a képernyő felosztásának többféle módjából választhat. Ez a legkeresettebb monitor a haszongépjárművekhez, melyn..
54 390 Ft
Nettó:42 827 Ft
SKU: Nagy felbontás / 4-PIN bemenetek 2 kamerához / Megvilágított nyomógombok / Fényérzékelő / Hangszórók
A monitor képátlómérete 9 hüvelyk, tehát majdnem 23cm, ami nagy előny a kamerából érkező kép megfigyelésekor közepes és nagyobb távolságból. Ehhez a monitorhoz 2 AHD felbontású kamera csatlakoztatható. A kamerákból érkező képet többféle módon gyorsan átkapcsolhatja. A vezérlése egyszerű és intuitív ..
53 950 Ft
Nettó:42 480 Ft
SKU: Nagy felbontás / Több kamera egyidejű megjelenítése / 4 kamerához
Abban az esetben, ha több AHD felbontású kamerát szeretne bekötni és egyúttal egyidejűleg szeretné látni őket egy nagy képernyőn, akkor ez a monitor éppen Önnek való. A monitor a képfelosztás lehetőségét kínálja, miközben a kamerák különféle változatokban helyezkedhetnek el, mint pl. két kamera a fe..
65 480 Ft
Nettó:51 559 Ft
SKU: VESTYS AHD vezeték nélküli készlet kiegészítéséhez / Egyszerű párosítás / Gyors kapcsolat / Széles látószögű felvétel
A VESTYS WideView 150 vezeték nélküli kamera teljesen kompatibilis a VESTYS AHD vezeték nélküli rendszerrel, amelyhez akár 4 ilyen kamera is csatlakoztatható. Az 150 fokos széles látószög lehetővé teszi a kamera számára, hogy nagyobb területet figyeljen meg a jármű körül, ezzel javítva a manőverezés..
27 950 Ft 35 590 Ft
Nettó:22 008 Ft
Vezeték nélküli 1 - 4 db. AHD kamera +  5″ / 7″ / 9″ Monitor szett Vezeték nélküli 1 - 4 db. AHD kamera +  5″ / 7″ / 9″ Monitor szett
AHD felbontás
SKU: Nagy AHD felbontás / Egyszerű vezérlés / Gyors összeköttetés / akár 4 kamera egyidejű csatlakoztatása
A kamera monitorhoz történő csatlakoztatására a járműben egyértelműen a legegyszerűbb megoldás a vezeték nélküli csatlakoztatás. Az olcsó szettek esetében ezt a vezeték nélküli jelet zavar vagy kiesés kísérheti, azonban az AHD vezeték nélküli szett esetében ez teljesen másképp van - a kép tiszta, st..
79 900 Ft 100 330 Ft
Nettó:62 913 Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Az eredeti tükörre rögzíthető / Funkciók a menüben
A visszapillantó tükörben lévő monitor előnyei:univerzális elhelyezés minden visszapillantó tükörre teljes értékű visszapillantó tükörként szolgál a monitor azonnali bekapcsolása hátramenetbe kapcsoláskor nagy felbontás választható kedvező árMonitor a visszapillant..
20 590 Ft
Nettó:16 213 Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Műszerfalra ragasztható vagy üvegre tapasztható
A billenthető monitor előnyei:kompakt méret elhelyezés a szélvédőn tapadókorong segítségével ragasztással történő elhelyezés a műszerfalon a monitor azonnali bekapcsolása hátramenetbe kapcsoláskor nagy felbontás választható kedvező árÁllványos autós monitor tola..
18 080 Ft
Nettó:14 236 Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Billenő funkció nyomógomb segítségével
A billenthető monitor előnyei:kompakt méret ragasztással történő elhelyezés a műszerfalon egy gombbal történő felnyitás a monitor azonnali bekapcsolása hátramenetbe kapcsoláskor nagy felbontás választható kedvező árBillenthető autós monitor tolatókamerákhoz Az ..
19 390 Ft
Nettó:15 268 Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Felfogatási lehetőség az eredeti tükörre / Nagy kijelző
Monitor a visszapillantó tükörben tolatókamerákhoz A visszapillantó tükörben található monitor 7“ átmérőjű kijelzővel használható az általunk kínált összes tolatókamerához. A visszapillantó tükörben található monitor felszerelése egyszerű, mivel egy rugalmas tartó segítségével felhelyezhető az..
23 190 Ft
Nettó:18 260 Ft
SKU: hatótávolság 10m
A WiFi szett vezeték nélküli átvitelt biztosít a tolatókamera és a járműben elhelyezett monitor között, anélkül, hogy vezetéket kellene húzni a járművön keresztül. A tolatókamerákhoz való WiFi szettek beszerelése egyszerű és a mellékelt utasítás segítségével egy laikus is gond nélkül el tudja végezn..
12 860 Ft
Nettó:10 126 Ft
SKU: hatótávolság 100m
A WiFi szett segítségével Ön vezeték nélkül kötheti össze a tolatókamerát a járműben elhelyezett monitorral, anélkül, hogy vezetéket kellene húzni a járművön keresztül. A WiFi szettet egyszerűen szerelheti be a részletes utasításnak köszönhetően, amely a csomag része. Ez a WiFi szett alkalmas az öss..
18 490 Ft
Nettó:14 559 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)

Monitorok kamerákhoz, lakókocsik, kamionok, transzporterek, autóbuszok, munkajárművek és egyebek számára. Széles választék, minőségi és ellenálló kivitelezés, képrögzítés, különféle méretek és felbontások nagyszerű árakon.