menü
Kosár

Monitorok és WiFi szettek haszongépjárművekhez

SKU: Standard vagy Nagy felbontás / Bemenet két kamerához / Távvezérlés
A 7 hüvelyk (17,78cm) nagyságú autós állványos monitor elég nagy kijelzővel rendelkezik ahhoz, hogy érvényesülni tudjon kisteherautókban, tehergépjárművekben, autóbuszokban vagy munkagépekben is. Ennek a monitornak az előnye az egyszerű és variábilis elhelyezési lehetőség, vagy a műszerfalra egy két..
22 190Ft
Nettó:17 472Ft
SKU: Nagy felbontás / 4-PIN bemenetek 2 kamerához / Megvilágított érintőgombok
A VESTYS AHD 6,2“ monitor a viszonylag kis mérete miatt főleg olyan járművekbe megfelelő, amelyekben korlátozott hely van az elhelyezéshez. Mérete ellenére a kép kiváló minőségű, nagy felbontású. A monitor vitathatatlan előnye az egyszerű és intuitív vezérlés, érintőgombok segítségével. A monitornak..
43 490Ft
Nettó:34 244Ft
SKU: Nagy felbontás / 4-PIN bemenetek 3 kamerához / Megvilágított nyomógombok
Ez a haszongépjárművekhez való monitorok kategóriájának legkeresettebb monitora 7 colos képátlóval rendelkezik, tehát majdnem 18cm. E monitor előnye az ideális méretén kívül az, hogy 3 AHD felbontású kamera is csatlakoztatható hozzá és ezek között gyors az átkapcsolás. A vezérlése egyszerű és intuit..
45 370Ft
Nettó:35 724Ft
SKU: Nagy felbontás / Több kamera egyidejű megjelenítése / 4-PIN bemenetek 4 kamerához
Ha egy kameránál többet szeretne beszerezni, akkor javasoljuk, hogy mérlegelje az osztott képernyő funkcióval rendelkező monitor vásárlását. A kamerák megjelenítése során ezen a monitoron a képernyő felosztásának többféle módjából választhat. Ez a legkeresettebb monitor a haszongépjárművekhez, melyn..
48 990Ft
Nettó:38 575Ft
SKU: Nagy felbontás / 4-PIN bemenetek 3 kamerához / Megvilágított nyomógombok / Fényérzékelő / Hangszórók
A monitor képátlómérete 9 hüvelyk, tehát majdnem 23cm, ami nagy előny a kamerából érkező kép megfigyelésekor közepes és nagyobb távolságból. Ehhez a monitorhoz 3 AHD felbontású kamera csatlakoztatható. A kamerákból érkező képet többféle módon gyorsan átkapcsolhatja. A vezérlése egyszerű és intuitív ..
60 580Ft
Nettó:47 701Ft
SKU: Nagy felbontás / Több kamera egyidejű megjelenítése / 4 kamerához
Abban az esetben, ha több AHD felbontású kamerát szeretne bekötni és egyúttal egyidejűleg szeretné látni őket egy nagy képernyőn, akkor ez a monitor éppen Önnek való. A monitor a képfelosztás lehetőségét kínálja, miközben a kamerák különféle változatokban helyezkedhetnek el, mint pl. két kamera a fe..
58 990Ft
Nettó:46 449Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Az eredeti tükörre rögzíthető / Funkciók a menüben
A visszapillantó tükörben lévő monitor előnyei:univerzális elhelyezés minden visszapillantó tükörre teljes értékű visszapillantó tükörként szolgál a monitor azonnali bekapcsolása hátramenetbe kapcsoláskor nagy felbontás választható kedvező árMonitor a visszapillant..
18 550Ft
Nettó:14 606Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Műszerfalra ragasztható vagy üvegre tapasztható
A billenthető monitor előnyei:kompakt méret elhelyezés a szélvédőn tapadókorong segítségével ragasztással történő elhelyezés a műszerfalon a monitor azonnali bekapcsolása hátramenetbe kapcsoláskor nagy felbontás választható kedvező árÁllványos autós monitor tola..
16 290Ft
Nettó:12 827Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Billenő funkció nyomógomb segítségével
A billenthető monitor előnyei:kompakt méret ragasztással történő elhelyezés a műszerfalon egy gombbal történő felnyitás a monitor azonnali bekapcsolása hátramenetbe kapcsoláskor nagy felbontás választható kedvező árBillenthető autós monitor tolatókamerákhoz Az ..
17 490Ft
Nettó:13 772Ft
SKU: RCA bemenet két kamerához / Felfogatási lehetőség az eredeti tükörre / Nagy kijelző
A visszapillantó tükörben található monitor 7“ átmérőjű kijelzővel használható az általunk kínált összes tolatókamerához. A visszapillantó tükörben található monitor felszerelése egyszerű, mivel egy rugalmas tartó segítségével felhelyezhető az eredeti visszapillantó tükörre. A kábelek szintén e..
20 890Ft
Nettó:16 449Ft
SKU: Gyors összekötés / Minőségi jel / Infra éjszakai üzemmód / 1-2 kamerához
Ez a vezeték nélküli szett alacsony ára ellenére nagyon jó minőségű képet biztosít. Az átviteli távolság a monitor és a kamera között nyílt terepen akár 100m. A kamera infra éjszakai üzemmóddal van felszerelve, amelynek köszönhetően a kép tiszta csökkent fényviszonyok között is. A monitor átm..
69 850Ft
Nettó:55 000Ft
SKU: hatótávolság 10m
A WiFi szett vezeték nélküli átvitelt biztosít a tolatókamera és a járműben elhelyezett monitor között, anélkül, hogy vezetéket kellene húzni a járművön keresztül. A tolatókamerákhoz való WiFi szettek beszerelése egyszerű és a mellékelt utasítás segítségével egy laikus is gond nélkül el tudja végezn..
11 590Ft
Nettó:9 126Ft
SKU: hatótávolság 100m
A WiFi szett segítségével Ön vezeték nélkül kötheti össze a tolatókamerát a járműben elhelyezett monitorral, anélkül, hogy vezetéket kellene húzni a járművön keresztül. A WiFi szettet egyszerűen szerelheti be a részletes utasításnak köszönhetően, amely a csomag része. Ez a WiFi szett alkalmas az öss..
18 490Ft
Nettó:14 559Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)

Monitorok kamerákhoz, lakókocsik, kamionok, transzporterek, autóbuszok, munkajárművek és egyebek számára. Széles választék, minőségi és ellenálló kivitelezés, képrögzítés, különféle méretek és felbontások nagyszerű árakon.