menü
menü
Kosár

Monitorok és WiFi szettek haszongépjárművekhez

UPC: Standard vagy Nagy felbontás / Bemenet két kamerához / Távvezérlés
A 7 hüvelyk (17,78cm) nagyságú autós állványos monitor elég nagy kijelzővel rendelkezik ahhoz, hogy érvényesülni tudjon kisteherautókban, tehergépjárművekben, autóbuszokban vagy munkagépekben is. Ennek a monitornak az előnye az egyszerű és variábilis elhelyezési lehetőség, vagy a műszerfalra egy két..
24 590 Ft
Nettó ár:19 362 Ft
Részletek
UPC: WiFi csatlakozás telefonhoz/táblagéphez, alkalmazással
Vezeték nélküli VESTYS Solar Mobil tolatókamera: A VESTYS Solar Mobil tolatókamerát egyszerűen csatlakoztathatja Android vagy iOS operációs rendszerű mobileszközéhez (telefon, táblagép, Android rádió) a Google Play-en vagy az Appstore-ban ingyenesen elérhető Joytrip alkalmazás segítségével. A kam..
70 000 Ft
Nettó ár:55 118 Ft
Részletek
UPC: Nagy felbontás / 4-PIN bemenetek 2 kamerához / Megvilágított nyomógombok
Ez a haszongépjárművekhez való monitorok kategóriájának legkeresettebb monitora 5 colos képátlóval rendelkezik, tehát majdnem 12,5cm. E monitor előnye az ideális méretén kívül az, hogy 2 AHD felbontású kamera is csatlakoztatható hozzá és ezek között gyors az átkapcsolás. A vezérlése egyszerű és intu..
37 620 Ft
Nettó ár:29 622 Ft
Részletek
UPC: Nagy felbontás / 4-PIN bemenetek 3 kamerához / Megvilágított nyomógombok
Ez a haszongépjárművekhez való monitorok kategóriájának legkeresettebb monitora 7 colos képátlóval rendelkezik, tehát majdnem 18cm. E monitor előnye az ideális méretén kívül az, hogy 3 AHD felbontású kamera is csatlakoztatható hozzá és ezek között gyors az átkapcsolás. A vezérlése egyszerű és intuit..
49 990 Ft
Nettó ár:39 362 Ft
Részletek
UPC: Nagy felbontás / Több kamera egyidejű megjelenítése / 4-PIN bemenetek 4 kamerához
Ha egy kameránál többet szeretne beszerezni, akkor javasoljuk, hogy mérlegelje az osztott képernyő funkcióval rendelkező monitor vásárlását. A kamerák megjelenítése során ezen a monitoron a képernyő felosztásának többféle módjából választhat. Ez a legkeresettebb monitor a haszongépjárművekhez, melyn..
54 390 Ft
Nettó ár:42 827 Ft
Részletek
UPC: Nagy felbontás / 4-PIN bemenetek 2 kamerához / Megvilágított nyomógombok / Fényérzékelő / Hangszórók
A monitor képátlómérete 9 hüvelyk, tehát majdnem 23cm, ami nagy előny a kamerából érkező kép megfigyelésekor közepes és nagyobb távolságból. Ehhez a monitorhoz 2 AHD felbontású kamera csatlakoztatható. A kamerákból érkező képet többféle módon gyorsan átkapcsolhatja. A vezérlése egyszerű és intuitív ..
53 950 Ft
Nettó ár:42 480 Ft
Részletek
UPC: 5" / 7" / 9" monitor, nagy felbontás, napelemes töltés, mágneses rögzítés, 1 - 4 kamera egyidejűleg
Az AHD vezeték nélküli napelemes szett használható pl. a következőkhöz: A kamera és a monitor gyors áthelyezése a járművek között A rakomány be- és kirakodásának nyomon követése A kamera áthelyezése a járművel végzett munka közben Tolatási segítség Holttér figyelés Elülső parkolás ..
104 000 Ft
Nettó ár:81 890 Ft
Részletek
UPC: WS-005 vezeték nélküli szetthez / AHD felbontás / Egyszerű párosítás
VESTYS Solar vezeték nélküli tolatókamera: VESTYS Solar kamera vezeték nélküli Wifi szetthez napelemes töltésselamelyhez összesen akár 4 napelemes kamerát csatlakoztathatunk, beépített akkumulátorral, 12 - 24 órás élettartammal. A csomag tartalmaz egy USB-C végű adaptert és egy szivargyújtó adapt..
46 000 Ft
Nettó ár:36 220 Ft
Részletek
UPC: Nagy felbontás / Több kamera egyidejű megjelenítése / 4 kamerához
Abban az esetben, ha több AHD felbontású kamerát szeretne bekötni és egyúttal egyidejűleg szeretné látni őket egy nagy képernyőn, akkor ez a monitor éppen Önnek való. A monitor a képfelosztás lehetőségét kínálja, miközben a kamerák különféle változatokban helyezkedhetnek el, mint pl. két kamera a fe..
65 480 Ft
Nettó ár:51 559 Ft
Részletek
UPC: VESTYS AHD vezeték nélküli készlet kiegészítéséhez / Egyszerű párosítás / Gyors kapcsolat / Széles látószögű felvétel
A VESTYS WideView 150 vezeték nélküli kamera teljesen kompatibilis a VESTYS AHD vezeték nélküli rendszerrel, amelyhez akár 4 ilyen kamera is csatlakoztatható. Az 150 fokos széles látószög lehetővé teszi a kamera számára, hogy nagyobb területet figyeljen meg a jármű körül, ezzel javítva a manőverezés..
35 590 Ft 35 590 Ft
Nettó ár:28 024 Ft
Részletek
UPC: Nagy AHD felbontás / Egyszerű vezérlés / Gyors összeköttetés / akár 4 kamera egyidejű csatlakoztatása
A kamera monitorhoz történő csatlakoztatására a járműben egyértelműen a legegyszerűbb megoldás a vezeték nélküli csatlakoztatás. Az olcsó szettek esetében ezt a vezeték nélküli jelet zavar vagy kiesés kísérheti, azonban az AHD vezeték nélküli szett esetében ez teljesen másképp van - a kép tiszta, st..
79 900 Ft 100 330 Ft
Nettó ár:62 913 Ft
Részletek
UPC: RCA bemenet két kamerához / Az eredeti tükörre rögzíthető / Funkciók a menüben
A visszapillantó tükörben lévő monitor előnyei: univerzális elhelyezés minden visszapillantó tükörre teljes értékű visszapillantó tükörként szolgál a monitor azonnali bekapcsolása hátramenetbe kapcsoláskor nagy felbontás választható kedvező ár Monitor a visszapillantó tükö..
20 590 Ft
Nettó ár:16 213 Ft
Részletek
UPC: RCA bemenet két kamerához / Műszerfalra ragasztható vagy üvegre tapasztható
A billenthető monitor előnyei: kompakt méret elhelyezés a szélvédőn tapadókorong segítségével ragasztással történő elhelyezés a műszerfalon a monitor azonnali bekapcsolása hátramenetbe kapcsoláskor nagy felbontás választható kedvező ár Állványos autós monitor tolatókamer..
18 080 Ft
Nettó ár:14 236 Ft
Részletek
UPC: RCA bemenet két kamerához / Billenő funkció nyomógomb segítségével
A billenthető monitor előnyei: kompakt méret ragasztással történő elhelyezés a műszerfalon egy gombbal történő felnyitás a monitor azonnali bekapcsolása hátramenetbe kapcsoláskor nagy felbontás választható kedvező ár Billenthető autós monitor tolatókamerákhoz   Az 5“..
19 390 Ft
Nettó ár:15 268 Ft
Részletek
UPC: RCA bemenet két kamerához / Felfogatási lehetőség az eredeti tükörre / Nagy kijelző
Monitor a visszapillantó tükörben tolatókamerákhoz   A visszapillantó tükörben található monitor 7“ átmérőjű kijelzővel használható az általunk kínált összes tolatókamerához. A visszapillantó tükörben található monitor felszerelése egyszerű, mivel egy rugalmas tartó segítségével felhelyezhető az..
23 190 Ft
Nettó ár:18 260 Ft
Részletek
Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)

Monitorok kamerákhoz, lakókocsik, kamionok, transzporterek, autóbuszok, munkajárművek és egyebek számára.