menü
Kosár

Renault Kangoo Van tolatókamera

Tolatókamera a féklámpában Renault Kangoo Van
Tolatókamera a féklámpában Renault Kangoo Van
Tolatókamera a féklámpában Renault Kangoo Van
Tolatókamera a féklámpában Renault Kangoo Van
Renault Kangoo Van tolatókamera
47 950 Ft
52 390 Ft
ÁFA nélkül: 37 756 Ft
  • Stock: Készleten
  • Termékkód:: BC-027

Elérhető Változatok:

A Renault tolatókamera ezekhez a modellekhez illik:

  • Renault Kangoo Van (2012 - től mostanáig)
Renault Kangoo Van tolatókamera a féklámpában

Renault Kangoo Van tolatókamera

A Renault Kangoo Van-höz való tolatókamera a harmadik féklámpában 170°-os nagylátószögű optikával és éjszakai üzemmóddal van felszerelve. A kamerát kétféle felbontásban kínáljuk, mégpedig standard SD (488p) vagy nagy AHD (720p) felbontásban. A standard felbontás bőven elegendő, de ha Ön részletekben gazdag, jobb képre vágyik, javasoljuk, hogy fizessen felárat az AHD kameráért. A részletesebb képmegjelenítésnek köszönhetően a környező tárgyakat világosabban láthatja és így könnyebben elkerülheti a nem kívánt ütközést. Az SD felbontású kamerát gond nélkül csatlakoztathatja standard és nagy felbontású monitorhoz egyaránt, azonban az AHD kamerát csak nagy felbontású, ill. AHD kamerákat támogató monitorhoz fogja tudni csatlakoztatni. Megfelelő monitorokat találhat a kínálatunkban is.


A tolatókamerát az eredeti harmadik féklámpa helyére kell helyezni. A kamera lefelé néz és beszerelés után szükség szerint enyhén el is forgathatja. A kamerához 10m árnyékolt kábelt mellékelünk, amely garantálja a kiváló minőségű képátvitelt, valamint a beszereléshez nélkülözhetetlen csatlakozókat és egyéb kiegészítőket. A tolatókamera beszerelése könnyű, de ha valamilyen kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.


A kamera egyúttal elő van készítve a gyári hátsó ablakmosó fúvókához, de ezt a fúvókát nem kell csatlakoztatni, mivel a telt karosszériájú (üveg nélküli) járműveknek nincs rá szükségük.


ECE R7 jóváhagyás:
A féküveg jóváhagyása az utakon való használathoz EU-szerte.

ECE R10 jóváhagyás:
Az elektromágneses összeférhetőség jóváhagyása. A tanúsítvány igazolja, hogy a termék nem fog zavarni egyéb elektromos berendezéseket a járműben.


A tolatókamera fő funkciói és paraméterei

a kamera felbontása

A kamera felbontása:
A kamerát két változatban kínáljuk. Standard (SD) felbontás 488p vagy analóg nagy felbontás (AHD) 720p. Az SD felbontású kamerát gond nélkül csatlakoztathatja standard és nagy felbontású monitorhoz is, azonban az AHD kamerát csak nagy felbontású, ill. AHD kamerákat támogató monitorhoz fogja tudni csatlakoztatni.

Megj.: A modern androidos autórádiók többsége támogatja az AHD felbontású kamerákat, de ha nem biztos a dolgában, válasszon inkább SD felbontású kamerát, esetleg lépjen kapcsolatba műszaki támogatásunkkal.

 

A tolatókamera széles látószögű felvétele

Minőségi optika és nagylátószögű felvétel:
A tolatókamera külső és belső lencséje üvegből készült, ami pontos képmegjelenítést és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállóképességet garantál. A kamera felveszi szinte az egész parkolóterület képét, akár 170°-os tartományban.

 

Tolatókamera vízállóság IP68

Vízállóság:
A parkolókamera a legnagyobb IP68 védettséggel rendelkezik (teljes porállóság és a vízbe merítéssel szembeni ellenállóság).

 

Éjszakai üzemmód

Éjszakai üzemmód:
Az érzékeny szenzor, a minőségi optika és a modern technológia kombinációjával a kamera képes megjeleníteni a képet nagyon rossz fényviszonyok között is (0,1 luxtól).

 

Fúrás nélküli beszerelés tolatókamera

Fúrásmentes szerelés:
Vegye ki a féklámpa eredeti üvegét és a helyére tegye a mi tolatókameránkat, ami egyúttal úgy fog szolgálni, mint az eredeti féklámpa. A tolatókamera üvegét úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a féklámpa helyére anélkül, hogy mechanikusan be kelljen avatkoznia a jármű karosszériájába.

 

tolatókamera árnyékolt kábelek

Árnyékolt kábelek:
A tolatókamera csomagolásának részei az árnyékolt kábelek. Mivel aránylag hosszú kábeles átvitelről van szó, fontos, hogy árnyékolt kábeleket használjon. A magasabb szabványú kábelek minőségi képet közvetítenek a monitorba és megszüntetik a környező zavaró jeleket. A kábelek gyenge minősége a videó helytelen átvitelét okozhatja (pl. villogás, a kép végképp nem kerül átvitelre és hasonlók).


Tolatókamera bekötési rajza

A tolatókamera bekötésének módját és az ezzel kapcsolatos illusztrációs sémákat a tolatókamerához mellékelt használati utasításban találhatja.Tolatókamera bekötési rajza Renault Kangoo Van


Tolatókamera RCA monitorhoz való csatlakozással

Tolatókamera bekötési rajza Renault Kangoo Van
A tolatókamera csomag tartalma

  • 1x Renault Kangoo Van tolatókamera
  • 1x Videókábel 10m
  • 1x Redukció RCA-ra
  • 1x Tápkábel
  • 1x RCA összekötő apa - apa
  • 1x Magyar nyelvű kézikönyv
Kisteherautók
KépszenzorCMOS 1/3" PC1030 (SD) / CMOS 1/3″ (AHD)
TápcsatlakozásDC12V 
Effektív pixelszám
SD - 656x492p / AHD - 1280×720p (1 milió pixel)
Elektronikus leállítás1/50 - 1/10 000/s
Minimális világítás
0,1 Lux nélkül LED / 0 Lux LED-del
Megfigyelési szög170°x140°
TV-rendszer
NTSC (PAL)
VideókimenetRCA csatlakozó  1,0 vp.p., 750 óra
Vízálló IPIP67 - IP68
Fehéregyensúlyauto
AGCauto
BLCauto
Üzemi hőmérséklet20C° - 70 C°-nál, páratartalom max.95 C°
Távolsági vonalak
Nem
Lencse
1,8mm
A videokábel hossza
10m
Zajszintkisseb mint 48 dB
Infravörös megvilágításIgen / Nem