menü
Kosár

Adapterek és redukciók tolatókamerákhoz, eredeti autórádiókhoz, kijelzőkhöz, navigációkhoz

Adapterek a tolatókamerának eredeti autórádióval, kijelzővel, monitorral, média- vagy navigációs rendszerrel történő összekötéséhez. Az egyszerű összekötés biztosítja a tolatókamera gyors és minőségi beszerelését a jelenlegi rendszer károsodása nélkül.

SKU: Škoda, VW, Seat
Kábel a tolatókamerának eredeti monitorhoz való csatlakoztatására, Škoda, Volkswagen és Seat járművekben. Az ADP-010 adaptertől eltérően ezt az adaptert abban az esetben használják, ha a csatlakozóba már más funkciók vannak csatlakoztatva, tehát ennek az adapternek a segítségével nem veszíti el azok..
7 980Ft
Nettó:6 650Ft
SKU: univerzális FAKRA RCA
Fakra RCA redukció a tolatókamerának, videólejátszóknak vagy tévékészülékeknek eredeti monitorhoz való csatlakoztatására, a következő márkákhoz: Audi, Ford, Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen és Volvo . Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezé..
3 990Ft
Nettó:3 325Ft
A tolatókamera eredeti rendszerhez való csatlakoztatására szolgáló redukció Ford s 5" járművekhez FORD NAV MFD LOW monitorral. Ennek az adapternek segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A tolatókamerából érkező kép automatikusan megjelenik az eredeti k..
8 490Ft
Nettó:7 075Ft
SKU: Fiat és Mitsubishi MY 2013 – 2018
A tolatókamera eredeti monitorhoz való csatlakoztatására szolgáló redukciós adapter Fiat és Mitsubishi járművekhez, 2013 – 2018 modellévekkel. Ennek az adapternek segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A monitor szervizmenüjében aktiválhatja és állíth..
690Ft
Nettó:575Ft
SKU: Honda 8" i-MID (érintés nélküli)
Redukció a tolatókamerának a 8"-os i-MID monitorral rendelkező Honda járművek eredeti rendszeréhez való csatlakoztatásához. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatikusan az eredeti kij..
7 950Ft
Nettó:6 625Ft
A tolatókamera Jeep Wrangler járművek eredeti rendszeréhez való csatlakoztatására szolgáló RCA redukciós adapter. Ennek az RCA csatlakozónak a segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A tolatókamerából érkező kép automatikusan megjelenik az eredeti kijel..
6 480Ft
Nettó:5 400Ft
A tolatókamera eredeti monitorhoz való csatlakoztatására szolgáló redukció Mazda járművekhez, 2006 – 2014 modellévekkel. Ennek az adapternek segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A tolatókamerából érkező kép megjelenik az eredeti kijelzőn hátramenetbe..
7 200Ft
Nettó:6 000Ft
SKU: MZD navigációval vagy anélkül, BOSE vagy más gyártó
Redukció a tolatókamerának a Mazda járművek eredeti kijelzőjéhez való csatlakoztatásához. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatikusan az eredeti kijelzőn jelenik meg, hátramenetbe ka..
8 000Ft
Nettó:8 000Ft
Redukció a tolatókamerának eredeti Media Nav és Media Nav Evolution rendszerhez való csatlakoztatásához (Renault, Dacia, Opel). Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatikusan az eredeti..
7 950Ft
Nettó:6 625Ft
SKU: X-Touch, X-Nav
Redukció a tolatókamerának eredeti X-Touch és X-Nav monitorhoz való csatlakoztatásához, Toyota Aygo, Peugeot 108 és Citroen C1 járművekhez. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatikusa..
6 450Ft
Nettó:5 375Ft
Redukció a tolatókamerának eredeti monitorhoz való csatlakoztatásához, Škoda, Volkswagen és Seat járművekben. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatikusan az eredeti kijelzőn jelenik ..
3 990Ft
Nettó:3 325Ft
SKU: Subaru MY 2006 - 2013
Redukció a tolatókamerának eredeti Subaru kijelzőhöz való csatlakoztatásához a 2006 – 2013 modellévek számára. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automatikusan az eredeti kijelzőn jelenik..
5 400Ft
Nettó:4 500Ft
SKU: Toyota MFD GEN5 és GEN6 navigációval
A tolatókamera navigációs rendszerrel ellátott, MFD GEN5 és GEN6 típusú Toyota járművek eredeti multifunkciós rendszeréhez való csatlakoztatására szolgáló redukció. Ennek az adapternek a segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A tolatókamerából érkező k..
6 450Ft
Nettó:5 375Ft
A tolatókamera eredeti kijelzőhöz való csatlakoztatására szolgáló redukció Suzuki járművekhez, 2012 – 2019 modellévekkel. Ennek az adapternek segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A kábelt a Garmin vagy Suzuki SLDA eredeti monitor egységének hátsó rés..
6 450Ft
Nettó:5 375Ft
SKU: Touch, Touch Go, Touch Go Plus, SD Navi, Bespoke
Redukció a tolatókamerának eredeti rendszerhez való csatlakoztatásához, Toyota (Touch, Touch Go, Touch Go Plus) Subaru (SD Navi) és Scion (Bespoke) járművekhez. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából szár..
7 980Ft
Nettó:6 650Ft
SKU: Toyota GEN5 / GEN6
A tolatókamera eredeti rendszerhez való csatlakoztatására szolgáló redukció Toyota GEN5 és GEN6 járművekhez. Ennek az adapternek segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A tolatókamerából érkező kép automatikusan megjelenik az eredeti kijelzőn hátramenet..
9 900Ft
Nettó:8 250Ft
SKU: Toyota Touch 2, Touch 2 Go, Touch 2 Go Plus, Entune 2.0, Link
A tolatókamerának Toyota Touch 2, Touch 2 Go, Touch 2 Go Plus, Entune 2.0 és Link eredeti rendszerhez való csatlakoztatására szolgáló redukció. Ennek az adapternek a segítségével Ön a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja majd a járműben. A tolatókamerából származó kép automati..
8 190Ft
Nettó:6 825Ft
Redukció a tolatókamerának eredeti, navigáció nélküli Nissan Audio rendszerrel való összekötéséhez. Ennek az adapternek a segítségével a tolatókamerát a kábelezés károsodása nélkül fogja tudni csatlakoztatni a járműben. A tolatókamerából érkező kép automatikusan megjelenik az eredeti kijelzőn hátram..
12 960Ft
Nettó:10 800Ft
A tolatókamera Mazda járművek eredeti rendszeréhez való csatlakoztatására szolgáló redukció. Ennek az adapternek segítségével a tolatókamerát a kábelezés sérülése nélkül csatlakoztathatja a járműben. A tolatókamerából érkező kép automatikusan megjelenik az eredeti kijelzőn hátramenetbe kapcsolás utá..
8 490Ft
Nettó:7 075Ft
SKU: RCD510, RNS510, RNS315, Bolero, Columbus, Amundsen, Seat M.S. (2.1 a 2.2)
A tolatókamera csatlakoztatására szolgáló adapter Volkswagen, Škoda és Seat eredeti autórádiókhoz. Az adapter a CVBS színkódolt jelet átalakítja RGBS-re úgy, hogy azt az eredeti rádió megértse és ábrázolja a tolatókamera által sugárzott képet. Ez az adapter használható a Volkswagen, Škoda és Seat er..
25 200Ft
Nettó:21 000Ft
Tételek: 1 - 20 / 21 (2 oldal)